sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Alkuja

Tänä syksynä olen aloittanut kaksi uutta ainetta, italian ja taidehistorian (konstvetenskap) ja olo on kuin koululaisella! Tänään jopa päällystin muovilla italiankirjani ja pakkasin laukkuni huomista "koulupäivää" varten, ettei aamulla unohdu mitään. Huomenna menen myös ensimmäistä kertaa taidehistorian luennolle tai "mentortapaamiseen", josta mulla ei ole hajuakaan mitä se tarkoittaa. Kurssihan alkoi samaan aikaan kun olin Italiassa Floran kanssa eli olen missannut ensimmäisen viikon. Viime viikolla taas proffa oli sikainfluenssassa, eikä luentoja pidetty. Jännittävää siis, en tiedä yhtään, mitä odottaa.

Toivoisin myös, että tällä viikolla saisin syksyn kunnolla käyntiin. Viime viikko meni ihan koomassa, enkä saanut yhtään mitään aikaiseksi. Odotan myös tosi paljon, että pääsen käymään kotona Kouvolassa. Vien pienet Italian tuliaiset ja moikkaan äitiä ja iskää pitkästä aikaa. Sain myös tietää, että satutaan Kiiran kanssa samaan aikaan Kouvolaan - pakko ehtiä treffata ja vaihtaa kuulumisia. Ollaan nyt about 4-5 vuotta yritetty järjestää kyläilyä TRE-TKU välille, mutta ei vaan onnistu jostain syystä :D Ihan uskomatonta. Ehditään varmaan molemmat muuttaa muualle ennenkuin kumpikaan ehtii toisen luokse kylään. Sitäpaitsi Kiira + äiti lähtee Italiaan ja haluan kuulla kaiken heidän matkasuunnitelmistaan.

Asiasta kukkaruukkuun, näin viime yönä tosi todentuntuista unta, että iskän eno lähetti mulle tukun käteistä, seteleinä, postissa. Mistähän tämä kertoo?! Toivottavasti oli enneuni ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...