sunnuntai 9. elokuuta 2009

TJ 11

Päätin, että on aika alkaa laskea päiviä. Niitä on siis 11 kpl jäljellä, hurraa! 11 aamua, 3 maanantaita, 2 perjantaita ja 2 torstaiaamun aikaista palaveria jäljellä, sitten on mun kesäurakka ohi! Sen jälkeen pakkaan laukkuni ja suunnistan kohti Italiaa kuoron kanssa kymmenen päivän turneelle; suunnitelmissa ankaraa auringonottoa, ihanaa ruokaa, viiniä, proseccoa ja gelatoa sekä tietysti laulamista. Vaikka nämä kaksi vikaa viikkoa varmasti tuntuu raskaalta, on ihana tietää, että urakan päätyttyä ulkomaanmatka odottaa, vieläpä hienossa seurassa kuorokavereitteni kanssa.

Tunnelmaa on myös piristänyt viikonlopun tapahtumat. Torstaina lähdin kohti Helsinkiä ja Jätkäsaarta, katsomaan ihmettä nimeltä Madonna. Rouva oli kuin olikin ihan ilmielävä olento, hieno show ja mukavaa, että lauloi livenä.

Ettei satu missaamaan...

Osa jonosta anniskelualueelle... Needless to say, jäi oluet ostamatta...

Piakin löytyi Helsingistä messiin

Oikealta vasemmalle serkkuni Maiju, kummitäti Johanna, Pia, ja Maijun mies Jussi


Perjantaina lähdin sitten Kouvolaan ja ohjelmassa oli vierailu Jatan mökillä, jossa Suski ja Belgian elävät pitivät majaa lomansa aikana. Tykkään mökistä tosi paljon, se on ihanan kirkkaan järven rannassa ja uintimahdollisuudet ovat siis loistavat. Ensiksi tietysti saunottiin ja uitiin, hyppäsin laiturilta veteen ehkä 10 kertaa ainakin. Sitten syötiin hyvin ja etsittiin hauvaa naapurin tontilta. Suloinen Rineke-hoffi kun päätti tehdä katoamistempun kesken iltaa... Harmittaa kun nähdään niin harvoin! Haluan päästä käymään pian Brysselissä, etteivät muksut ihan unohda mua... :) Harmittaa myöskin, etten ehtinyt ottaa yhtään kuvaa. Olis pitänyt pyytää Suskia ottamaan muutaman kuvan meistä...

Helteinen lauantai vietettiin mökillä grillaillen ja chillaillen, all in all rauhallinen lauantai. Tänään ehdin vielä käydä moikkaamassa Piaa Käyskillä eli Käyrälammella, jossa hän on rantavahtina, sitten suuntasin Turkua kohti. Josta päästäänkin faktaan, että enää 11 aamua jäljellä!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...