sunnuntai 23. elokuuta 2009

Matkavalmisteluja!

"kolme yötää matkaan ooooon..." ja sitäpaitsi enää yksi työpäivä! Sitten on tämän kesän urakka takana ja edessä ihana Italianmatka. Bella Italia!

Tänä viikonloppuna on harjoiteltu ahkerasti turneelauluja ja myönnettäköön, että olin tosi TOSI kesäterässä. Tuntui, kuin kurkussa ois ollu sammakko. Quak. Ehkä se siitä harjoitelulla, mutta huomaa ettei kesän aikana ole tullut laulettua ollenkaan.

Valittiinpa myös syksyksi Uffelle sijaiset, Anna ja Heidi ottaa ohjat käsiinsä Uffen keskittyessä oopperaan. Ihanaa, että kuorosta löytyy lahjakkaita vapaaehtoisia, kyllä meidän nyt kelpaa ottaa syksyn haasteet vastaan hyvissä käsissä. Olen myös iloinen, että kuorosta löytyy kiinnostusta osallistua kokouksiin ja keskustella asioista. Kiitos kaikille mukana olleille.

Loppuillan olenkin omistanut matkavalmisteluille, kolme koneellista pyykkiä (myös se rakas kåpani, joka jostain syystä hieman tuoksahti jubben jäljiltä...). Thaimaaseen lähtiessä heitin laukunpohjalle bikinit, varvastossut, shortsit ja t-paidan, nyt pitää suunnitella monen päivän asut valmiiksi... Ei Roomassa kehtaa missä tahansa kuiteissa esiintyä!

Tein myös mustikkapiirakkaa huomiseksi työkavereille. Meinaan tarjota sitä vaniljakastikkeen kera, toivottavasti kelpaa! Huomenna siis vika päivä, jeejeejee!

Tässä muuten kirja, jonka luin Thaimaassa:


Toivottavasti lentokentältä tai jostain italialaisesta kirjakaupasta löytyisi muita sarjan kirjoja, jotka on täydellistä matkaluettavaa. (Kirjat kertovat siis kiinalaisesta poliisista/etsivästä, joka rakastaa runoutta) Tämän osan bongasin viime talvena Akateemisen suosituksista ja se oli luettavana siis Thaimaassa joulukuussa.

1 kommentti:

  1. oj oj petra va vi kommer att ha SKOJ!!! :) hoppas sista dagen på jobbet var kiva och blåbärspajen god!snart ses vi, go tour fioretto!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...