maanantai 4. toukokuuta 2009

No nyt alkaa ahdistaa

Vappu tuli ja meni, sen vietin auringonpaisteessa hankkien rusketusraitoja ja lihoen ehkä miljoona kiloa. Se huono puoli leipomisinnossa on, että sitten ne valmiit tuotteet pitää myös syödä. Just laitoin ison kasan voileipäkakkua ja muita herkkuja roskiin ja sain hirveän huonon omantunnon. Musta on niin väärin heittää hyvää ruokaa pois kun muualla maailmassa ihmiset näkevät nälkää. Niin hyvin mut on pienenä peloteltu, että vieläkin saan kylmiä väreitä :/

Nyt siis alkaa viimeinen puristus ennen Florajubbea; en edes uskalla ajatella mitä kaikkea mun pitää seuraavan kahden viikon aikana tehdä. Tähän kun lisätään kandin viimeistely ja kasa koulutehtäviä niin hermoromahdus ei ole kaukana.Ennenkuin käyn toisen case-tekstin kimppuun varaan ajan TYA:an - ei näitä kynsiä kestä kukaan.

Edit// nyt hemmotellaan kunnolla, varasin myös kasvohoidon, en tosin Tyaan vaan Päivänsäteeseen tähän Kaskenmäkeen. En uskalla antaa naamaani opiskelijoiden käsiteltäväksi.

1 kommentti:

  1. hahaha, en miljon kilo :), I know the feeling... du borde ha testat min brieost och champagne-diet, funkade åt rakt motsatta hållet i år av någon anledning ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...