sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Dancing on IceLauantaina 8.2.2014 herätyskello pirahti seitsemän maissa ja puoli yhdeksän istuimme kavereiden kanssa jo autossa matkalla kohti HK-areenaa. Ohjelmassa oli muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailu, jossa ystävämme kilpaili Sand Christals -joukkueessa. Kilpailu jatkui koko päivän, mutta me seurasimme aamupäivästä vain aikuisten joukkueet.

Räpsin innoissani kuvia, kun joukkue toisensa jälkeen luisteli jäälle. Ihan huikeita esityksiä!


Tässä Sand Christals "Girls just wanna have fun" -teemalla.


Tällä suorituksella joukkue luisteli voittoon!


Täytyy kyllä ihmetellä, miksi laji ei ole päässyt olympialaisten ohjelmaan! Sen verran näyttävää menoa ja meininkiä muodostelmaluistelu tarjoaa. No, ehkäpä neljän vuoden kuluttua...6 kommenttia:

 1. Veikkaisin, että siksi, koska lajin harrastajapohja ei vielä ole tarpeeksi laaja. Hieno laji, jossa suomalaismenestys olisi aika todennäköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta ymmärsin, että nopeasti kasvaa tämän lajin suosio. Toivottavasti siis seuraavissa kisoissa muodostelmaluistelua jo nähdään! :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Muodostelmaluistelu on kaunis laji, ihanan koordinoitu sellainen. Ehkä se vielä olympialajiksikin saakka yltää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Mielummin minä tätä katselisin, kuin esimerkiksi curlingia tai kelkkailua... ;)

   Poista
 3. Elä nyt kaima, olen molempiin aivan koukussa, koska niitä ei näe kuin joka 4. vuosi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, curlingia katsoin, kun mitään muuta ei tullut mutta kelkkailu... siitä ei kyllä saa mitään käsitystä kun kaikki mutkat näyttää samalta ja vauhti on niin kova, että just ja just ehtii tajuta, että tuossa ne nyt viiletti hirviää kyytiä kameran ohi! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...