keskiviikko 22. joulukuuta 2010

A-pu-va

Joo-o, hengissä ollaan mutta voihan itku kun aika menee nopeaan!

Kupittaankatu on hiljentynyt, suurin osa tavaroista on varastossa ja tänään ihana serkkuni toi vielä matkalaukkunsa lainaan - sellaiset isot kevyet Amerikasta ostetut = mahtuu hurjan paljon tavaraa. ;) Meidän omat on painavia vanhoja Samsoniteja eikä siis kovin käteviä tällaiselle reissulle.

Yllätyin, että tavarani mahtuivat kahteen neliöön (2 m2) varastoon ja vieläkin sinne jäi hieman tilaa. Jopa polkupyöräni saatiin sinne tungettua! Nyt on siis edessä vain se hankalin osuus: mitä ihmettä ottaa mukaan Brysseliin!

Vaikeaa nimittäin tietää, minkälaisia vaatteita ja kenkiä siellä tarvitsee, mitä koruja ottaa mukaan jne. Paljon olen kirpparillekin tavaroita rankannut sillä perusteella, että jos en hyväksy tavaraa mukaani Brysseliin ensi vuodeksi, niin se, millä todennäköisyydellä sitä tarvitsen tulevaisuudessa Suomessa on 0 -> kirpparille/roskiin.

Olen hieman ehtinyt miettiä myös Joulua ja huomenna pidänkin leipomispäivän. Pesto-chevre-ruutuja, Rocky Roadseja ja kakku, jos löydän täällä pikku-Kouvolasta sopivaa päällystä. Se tiedossa huomenna, kohta Amarilloon perinteisille joululomatreffeille lukiokavereiden kanssa - fun!

Ainiin, tämän päivän mukavin juttu oli, kun Italiaan muuttanut ystäväni soitti! Hän on poikaystävänsä kanssa Suomessa joulunvietossa, mutta olemme eri kaupungeissa. Aivan ihana oli kuulla hänen kuulumisiaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...