keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Sijaistoimintoako?


Kun yrittää ahkerasti vältellä koulutehtäviä ja kandia niin keksii itselleen mitä mielenkiintoisempia sijaistoimintoja. Kuten nyt tämä blogi... Pitkän LiveJournal-periodin jälkeen sain inspiraation aiemmin iltapäivällä ja päätin aloittaa blogin täällä Blogspotissa! Alkoi myös tuntua siltä, että Facebookin status-päivitys ei ihan riittänyt kirjoittamistarpeeni tyydyttämiseen, ehkäpä tämä sitten toimisi!

Mietin ensin, millä kielellä kirjoittaa - päädyin kuitenkin suomeen, onhan se äidinkieleni. Tosin voi olla, että päivittelen joskus myös toisella kotimaisella kun sitä kuitenkin tulee käytettyä ehkä enemmän kuin suomea, itseasiassa.

Tänään näin pitkästä aikaa Heidiä. Vaihdettiin kuulumisia Coffee Housessa ja sain kuulla Heidin ja Villen Uuden Seelannin matkasta.
Heidiä oli tosi kiva nähdä, toivottavasti saadan aikaiseksi uusi treffi pian, kuvien kanssa! Hauska huomata, että vaikka ei olla nähty pitkään aikaan niin juttu luistaa kuten ennenkin :)

Mutta kylläpä iski taas matkakuume tarinaa kuunnellessa, ehkä sitä kuitenkin jaksais odottaa elokuuhun... Silloin Florakören matkailee Italiassa kuoron 65 vuotista taivalta juhlistaen. Sitä matkaa odotan, Italia elokuussa... Rooma... <3
Tykästyin kovasti siihen kaupunkiin nyt tammikuun matkalla ja ihan varmasti palaan sinne vielä monta kertaa. Pitänee kai alkaa opiskella italiaa seuraavaksi!


Pietarinkirkko aamuauringossa

Muuten päivä on mennyt erittäin arkisesti, aamulla saksaa (Ich will wieder Deutsch sprechen können!) käynti Sibbellä, koulutöiden kirjoittamista, BodyJam ja nyt MadMen sekä CSI boksilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...