sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Valokuvausblogiko tästä tulikin?



Huomaan, että postaukseni menevät yhä yksitotisempaan suuntaan... Nämä kuvat ovat testailua 40- ja 50-millisellä linssillä, jotka sain ystävällisesti lainaan Canonilta. (Suurkiitos Valpuri!) Nyt kun pakkaset vähän laskivat, tarkenin räpsytellä tässä toissailtana ulkona vähän kauemmin. Varmaan sanomattakin selvää, että rakastan yli kaiken lyhtyjä ja kynttilänvaloa... ;)










sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Jäälyhdyt Iloleipurin silikonivuokiin

Photo & Video Sharing by SmugMug

Vielä muutama kuva jäälyhdyistä ja pakkasenpuremasta sisäänkäynnistä. Jos lämpimät kelit olisivat jatkuneet, olisimme varmasti saaneet nauttia komeista alppiruusuista. Nuukahtaneet huurteiset nuput ovat silti kauniita kuin mitkä.

Huomenna työni vie minut Pellinkiin. Otan kameran mukaan jos ehtisin ottaa muutaman kuvankin! Minulla on nimittäin sellainen kutina, että sieltä voisi löytyä kaunista kuvattavaa...


Photo & Video Sharing by SmugMug

Photo & Video Sharing by SmugMug

lauantai 18. tammikuuta 2014

Tammikuun tunnelmaa ja jäälyhtyjä


Photo & Video Sharing by SmugMug

Haaveilin vähän aikaa sitten kauniista jäälyhdyistä, kun kävi ilmi, että pakkassää saisi jatkua. Meinasin jo hylätä ajatuksen liian työläänä, kunnes muistin, että meillähän on kaksi upeaa silikonivuokaa, jotka kestävät myös pakkasta. Siitä se ajatus sitten lähti... Annan seuraavaksi kuvien puhua puolestani ja toivotan kaikille tunnelmallista lauantai-iltaa!









Kyllä olisi ollut ihana kuvata kauemmin ulkona, mutta kylmä kangisti kädet hetkessä ja kamera alkoi täristä niin, ettei pimeänkuvauksesta tullut mitään! Brrrh!

torstai 2. tammikuuta 2014

Uuden vuoden herkut

Photo & Video Sharing by SmugMug

Valmistin uuden vuoden päivälliselle ankankoipia porkkanapedillä Inka-Marian vinkin mukaan! En ollut aiemmin ankan confita valmistanut mutta hyvää tuli ja suhteellisen helposti.

Annoin porkkanoiden ensin muhia uunissa keskenään kera ankanrasvan, hunajan, omenalohkojen ja mausteiden. Sitten lopuksi heitin ankankoivet porkkanapedin päälle ja grillivastuksen alle. Koko komeuden tarjosin perunalaatikon ja punaviinin kanssa. Niin, eihän se perinteinen perunalaatikko varmasti paras lisuke ole tämän ranskalaisen herkun kanssa, mutta hyvältä se siitä huolimatta maistui! Kiitos vinkistä I-M! :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...