keskiviikko 28. elokuuta 2013

Testissä No7-tuotteita

No7-tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta sitoumuksetta.
No7 Skin Illuminator

Kuin tilauksesta sain kaksi No7-sarjan kasvomeikkituotetta testaukseen. Kesällä olen käyttänyt vain peitepuikkoa ja aurinkopuuteria, mutta syksyn tullen iho vaalenee ja alkaa kuivua. Talvi-ihoni onkin sitten ihan järkyttävä: kuiva, kalpea ja väsynyt. Talvea varten valitsinkin testiin tuotteen nimeltä Skin Illuminator, jonka luvataan olevan "Radiance boosting beauty fluid" - vapaasti suomennettuna säteilyä tehostava kauneustöhnä. Toinen testituote on No7:n kevyt meikkivoide, jonka pitäisi sopia myös kuivalle iholle. 

No7 Essentially Natural Foundation
No7 beautiful face

Vaikka ihoni on vielä kesän jäljiltä suhteellisen hyvässä kunnossa, en malttanut olla testaamatta tuotteita. Skin Illuminatoriin rakastuin heti, ja voin kuvitella, kuinka se saa talvella ihon eloon. Ehkä sanomattakin selvää, ettei tämä tuote sovi rasvaiselle iholle: lisäkiiltoa kun rasvainen iho tuskin kaipaa. En ole mikään suuri sutifani eli tykkään levittää voiteet joko siveltimellä tai meikkisienellä. Näin tein myös heleyttäjän kanssa, mutta pakkaus saa kuitenkin ison plussan siveltimen "on-off-kytkimestä", jolloin tuotetta ei mene hukkaan!

+ miellyttävän tuntuinen iholla
+ luo kauniin hehkun muttei liikaa kiiltoa
+ kätevä on-off-toiminto

Meikkivoide tuntui sekin pehmeältä ja kevyeltä: tosin sävy oli minulle vielä liian vaalea = talvella varmasti juuri sopiva. Meikkivoiteeseen palaan siis varmasti myöhemmin syksyllä/talvella, kun se on päässyt tositoimiin. Katsotaan, saako Chanelin Aqua Lumiere siitä edullisemman hintaluokan haastajan!

No7-tuotteet ovat lunastaneet paikan meikkipussini perustuotteina, eikä tämä kaksikko sarjaa pahenna, ei ollenkaan!

torstai 22. elokuuta 2013

Muutama Tukholman poiminta

Tukholman matkalla kännykkäkamera pääsi taas pääosaan. Vaikka toisten pääohjelmanumero oli Midnattsloppet, vietimme kyllä aika hyvän tovin tutustuen kaupungin eri ravintoloihin. 

Drinks in Stockholm

Perjantaina lounastimme Boqueriassa Norrmalmilla. Söin ah, niin valokuvauksellisen aterian: chorizoa ja perunasalaattia. Alavasemmalla oleva salaattilautanen, "Hälsotallrik", taas on Östermalmilla sijaitsevasta Baresso Coffeesta, jossa tarjolla on myös ihania leivonnaisia. Täällä lounastimme sunnuntaina.



Perjantai-iltana herkuttelimme japanilaisella ruoalla Raw-ravintolassa Birkastanissa. Ruoka oli ihan erinomaista: tarjolla oli sekä sushia että grillattua. Myös palvelu saa ykköspisteet! 



Lauantain lounaspaikka oli Urban Deli, joka sijaitsee Södermalmilla. Listalta löytyi mm. herkullisia ribsejä ja rapuja. Urban Deli ei ole vain ravintola, vaan nimensä mukaisesti myös deli, herkkukauppa, josta sai ostaa mitä ihanampia ruokatuotteita. Itse nappasin mukaan tryffelisipsejä, pari pehmeää toffeekarkkia ja mintunvihreän ajastimen.



Niin, kyllä me muutakin ehdittiin tehdä tällä reissulla, kuin syödä. Ehdimme myös shoppailla, juoda skumppaa ja käydä Abba-museossa. ;)

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Koira on kotona

Vuh kaikki kaverit! Mun nimi on Koda ja oon rodultani korkki tai kooki, virallisemmin Welsh Corgi Pembroke. Synnyin 11.6.2013 Tampereella Lappunaaman kennelissä ja muutin maanantaina Petran luo. Tässä mä nyt sit yritän totuttaa sitä mun tavoille ja taivuttaa sitä mun tahtoon. Päivällä mä tälleen loikoilen vaan ja otan iisisti, aamulla ja illalla sit vedän kauheet hepulit ja juoksen ympäri kämppää.




Mä oon jo ehtinyt tutustua aika moneen tyyppiin kadulla ja tänään sain leikkiä vähän aikaa myös yhden Collie-kaverin kanssa. Ne tuli sen ihmisen kanssa aamulenkillä vastaan ja vaik se oli aika iso kaveri, niin oli silti hauska vähän peuhata. No, nyt mä taidan lähteä tästä lorauttamaan pienet pisut tohon lattialle....

maanantai 5. elokuuta 2013

Kööpenhamina osa 2 - ilta Tivolissa

Kööpenhaminan tunnetuimpia nähtävyyksiä on huvipuisto Tivoli keskellä kaupunkia. Viimeisenä iltana kävimme puistossa syömässä ja nuuhkimassa tunnelmaa. Monet vempaimet näyttivät kyllä houkuttelevilta mutta tällä kertaa emme uskaltautuneet yhteenkään laitteeseen. Harmi vain, akvaariokin oli suljettu, joten täytyy varmasti palata vielä joskus Kööpenhaminaan ja Tivoliin.

Photo & Video Sharing by SmugMug




Photo & Video Sharing by SmugMug


Illan hämärtyessä valot loistivat kauniisti, mutta valitettavasti käsivaralta kuvatessa en saanut niitä oikein vangittua muistikortille. Ravintola, jossa kävimme syömässä ei sen kummempaa mainintaa ansaitse, mutta alueen italialainen on kuulemma oikein mainio. Pitkä jono ovella siitä kyllä kielikin, ja emmehän me olleet tajunneet mitään varausta tehdä...

Tivoli sijaitsee siis ihan keskusrautatieaseman vieressä (tai vastapäätä) ja alueelle sisäänpääsy maksaa 95 DKK. Lisää infoa Tivolin sivuilla.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...