torstai 30. toukokuuta 2013

Parvekeyrttejä

Kesäparvekkeen kokoaminen on alkanut! Tuoksuvia ja maistuvia yrttejä, check. Laventelit, check, mutta saavat raukat vielä kasvaa ennenkuin pääsevät kuviin ;)

Photo & Video Sharing by SmugMug



Mitähän sitä vielä keksisi... ;) Torilla oli hurjan komeita tomaattiamppeleita ja mansikoita ja...

Kasvatatteko te jotain yrttejä, vihanneksia tai marjoja parvekkeillanne?

torstai 23. toukokuuta 2013

Kesäisiä meikkejä

Tilasin vähän aikaa sitten itselleni pienen kesämeikkisetin FeelUniquelta. Benefitin setti on nimeltään The Bronze of Champions ja sisältää pienen ripsivärin, kaksi luomiväriä, huulikiillon, aurinkopuuterin sekä korostusvärin.

Photo & Video Sharing by SmugMug
Pakkaus on tosi hauska ja ensi kokeilujen jälkeen myös meikit ovat laadukkaita. Vaikka olen lukenut ja kuullut paljon Benefitin tuotteista, en ole niitä koskaan onnistunut vielä kokeilemaan. Ripsiväri tässä setissä oli tosi positiivinen yllätys: They're real! -nimi osui kyllä oikeaan :D

Kesällä yritän käyttää vähemmän meikkiä, ja uskoisinkin, että tällä pakkauksella pärjään aika pitkälti koko kesän. Tosin aurinkopuuteri tässä oli todella tumma, joten Clarinsin suosikkipuuteria se ei kyllä korvaa.

Sain myös testattavaksi* Vitaliksen kaksi uutta Lip Lover -huulirasvaa. Tällaisena huulituotefriikkinä en tietenkään voinut vastustaa ja nämä kaksi uutuutta olivat nekin oikein positiivinen ylläri. Tuntuvat pehmeältä huulilla, antavat pienen kiillon ja kosteuttavat. Molemmat tuoksuvat aika makealle (tuo punainen tuo mieleen lapsuuden hedelmäkarkit!), joten hajusteyliherkille nämä tuotteet eivät sovi. Kesään nämä sopivat varmasti hienosti, talveksi laukkuun palaa varmasti se vanha tuttu perus-Vitalis. 


Mitä kesätuotteita teidän meikkipusseistanne löytyy? Kuulisin mielelläni kesäsuosikkinne :)
* Vitalis-tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi!

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Euroviisuja ja ystäviä

Näistä kahdesta osasesta muodostui lauantai-iltani.

mansikat

Kokoonnuimme taas rakkaiden ystävieni kanssa herkuttelemaan Euroviisujen varjolla. Tällä kertaa en lauantain päiväohjelman takia itse ehtinyt leipoa, joten ostoherkkulinjalla mentiin. Onneksi ystäväiseni olivat puuhanneet senkin edestä: tarjolla oli herkullista parsakaali-feta-piirasta, vuohenjuusto-parsa-avokado-salaattia ja jälkkäriksi mansikoita ja jäätelöä. Lasiin kaadettiin Lambruscoa.





Ilta oli tosi lämmin! Parvekkeelta avautui kaunis kesäinen näkymä ja Inka-Marian viljelykset sekä Jenna nauttivat täysin siemauksin ilta-auringosta.



Tämä kuva inspiroi: kesäksi haluaisin itselleni välimeren parvekkeen 
eli tuoksuvia yrttejä, laventelia ja yhtä komean sitruspuun, kuin tuo Inka-Marian yksilö! 


Mikä oli muuten teidän suosikkiviisunne? Itse kyllä kovasti kannustin Kristaa mutta myös Norjan biisi oli hieno. Voittaja-Tanskan kipale oli tarttuva mutta minua kyllä häiritsi suloisen Emmelien shakiramaisuus...

maanantai 13. toukokuuta 2013

Tunnelmia Hangosta

Hanko

Helatorstaina sain rakkaan aamupalavieraan Ruotsista, jonka kanssa huristelin päivällä kauniiseen Hankoon. Vaikka sää oli hieman harmaa, teimme kuitenkin parikin kierrosta muun muassa Neljän tuulen tuvalle ja luonnollisesti myös jäätelökioskille! Sisämaan asukkina rannikkoseutu on mielestäni aivan lumoavan kaunista: käkkyräiset männyt, kiviset rannat, tuuli ja tietysti meri. Koska en osannut valita tähän päivitykseen suosikkikuviani, saatte katsella niitä omaan tahtiin alla olevassa diashow'ssa. :)



Etenkin kesällä Hanko on hurmaava, joten jos etsitte vielä kesäretkikohdetta, suosittelen tutustumaan Suomen eteläkärkeen!

maanantai 6. toukokuuta 2013

Älä laihduta -päivä

Tiesittekö, että tänään vietetään Älä laihduta -päivää?

Syömishäiriöliitto SYLI:n sivuilta:

"Kansainvälinen Älä laihduta -päivä (International No Diet Day) tukee oikeutta voida hyvin koosta riippumatta. Päivä tähtää ennen kaikkea oman itsensä ja kehonsa hyväksymiseen sekä oman kokonsa arvostamiseen. Laihdutuskeskeinen kulttuurimme on luonut käyttäytymis- ja ajatusmalleja, jotka hallitsevat monien ihmisten elämää. Älä laihduta -päivä antaa mahdollisuuden purkaa näitä ajatusrakennelmia ja luoda positiivisempaa, lempeämpää asennetta itseänsä kohtaan."

SYLI:n sivuilta löytyy myös seuraava lupaus

Jäin pohtimaan korttia pitkään - itse kun en juuri koskaan ole ollut tyytyväinen kroppaani. Tuntuu kuitenkin siltä, että uskaltaisin juuri nyt allekirjoittaa tämän lupauksen. Koska haluan olla terve ja jaksaa arjessa paremmin, minun tulee liikkua enemmän. Haluan muuttaa elämäntapojani terveemmiksi mutta olla itselleni superrankan alkuvuoden jälkeen myös armelias: löytää fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin tasapainon. Aloitan pienillä askeleilla ja totean:  



Päivää juhlistin syömällä terveellisen mutta herkullisen salaatin lounaaksi ja käymällä RVP-jumpassa. Illan meinaan viettää hyvällä omalla tunnolla kisakatsomossa herkutellen vihreällä parsalla ja pekonilla! (LCHF-herkku!)

Hyvää Älä laihduta -päivää kaikille ja yritetään ainakin hyväksyä itsemme juuri sellaisina, kuin olemme!

♥ Petra

torstai 2. toukokuuta 2013

Vappu 2013 - fiiliksiä

Photo & Video Sharing by SmugMug

Vappuaaton viettoon Turussa (på svenska) kuuluu ylioppilaskuoro Brahe Djäknarin kevätkonsertti Vartiovuorella. Tänäkin vuonna kiipesimme vuorelle laulua kuuntelemaan ja kuulemaan perinteiset tervehdyssanat: "Studenter, våren är här! Mössorna på!" Ennen konserttia kokoonnuimme muutaman ystäväni kanssa luokseni nauttimaan mojitoja.



Photo & Video Sharing by SmugMug

Vartiovuorella on otettu kevät vastaan laulaen jo aika monta vuotta. Täällä voi kurkistaa vuoteen 1969 ja kuunnella, miltä kuoro silloin kuulosti! Illalla juhlistimme ystäväpariskunnan syntymäpäiviä, toukokuu taas alkoi aurinkoisissa merkeissä parvekkeella.



Täällä vapputunnelmia Vartiovuorelta vuodelta 2013 - mahtaako siellä vilahtaa ketään tuttuja yleisössä...

//edit Vappuasuna oli punahuulet ja Lindexin söpö, mutta ruttaantuva (grrr...) valkoinen pusero
Photo & Video Sharing by SmugMug
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...