perjantai 26. huhtikuuta 2013

Treffit Turussa?

Tervetuloa Turkuun!

Sain tässä alkukeväästä päähäni hullunkurisen ajatuksen, että olisipa kiva nähdä teitä blogituttuja ihan kasvotusten! No, tuumasta toimeen, minä ja kaimani Petra päädyimme nyt diktaattorimaisesti päivämäärään sunnuntai 9.6.2013, jolloin siis ainakin me kaksi Petraa tapaamme Turussa keväisen blogimiitin merkeissä!

Koska the more, the merrier, juuri SINUT on kutsuttu mukaan! Ohjelma muotoutuu vielä toukokuun aikana ja osallistujien mukaan, mutta mietimme ainakin brunssia ja tietysti mukavaa yhdessäoloa.

Jos pieni blogimiitti Turussa kesäkuun alussa kiinnostaa, heitä joko minua tai kaimaa kommentilla! (minut saa myös kiinni s-postilla: petrapauliinanblogi at gmail piste com)

Rohkeasti siis mukaan - olisi ihan mahtavaa tavata teitä kaikkia blogiystäviä!

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Lahja pienelle neidille

Lahja pikkuiselle

Mitä pieni tarvitsee? Ainakin uninallen, tutin, hyvän yön sadun ja pikkuruiset sukat. Äiti taas voi tarvita neidin tavaroille säilytyslaukkua, joten suvun pienimmän lahja on pakattu H&M:n mielestäni ihan hurjan kauniiseen kangaslaukkuun. Laukkuun valitsin sitten Teddykompanietin nallen, Tommy Hilfigerin potkupuvun, NoaNoan sukat (hei kuinka pienet!), Natursutten-luonnonkumitutin sekä oman lempisatuni, josta pienikin toivottavasti tulee tykkäämään, Tammen kultaiset kirjat -sarjan Suuri intiaani ja pieni intiaani -tarinan.

Teddycompaniet


Nallen suloisiin nappisilmiin on hyvä päättää,
aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! 



Vaihtelun vuoksi (no ei, järkkäri ei ole mukana) näin kännykkäkuvilla höystetty päivitys ;)

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ensimmäiset parvekekukat!

Parvekekukat

Tästä se alkaa - parvekekausi! Hovipuutarhurini kävi laittamassa parvekkeelleni keväisiä kukkia, joten nyt odotellaankin sitten vain aurinkoisia päiviä. Helmihyasintit ovat kevätkukista suosikkejani, niille seuraa pitävät narsissit ja pienet orvokit. Lasitetulla parvekkeellani on jo sen verran lämmin - tai oikeastaan, lämpötila ei laske nollan alapuolelle enää yöllä ;) että orvokit voivat oikein hyvin suht kylmään kevääseen nähden.

parvekekukat








Kesä, tule jo!!

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Naisday Turussa

Tänä viikonloppuna Turun messukeskuksella keskitytään täysillä tyttöjen juttuihin! Olin itse työtehtävissä aamupäivällä messuilla räpsimässä kuvia ja tallentamassa fiiliksiä. Messuilla mm. rentouduttiin aasialaisen päähieronnan merkeissä, laitettiin kynnet kuntoon geelilakkauksella ja tietysti myös siemailtiin skumppaa.
Mukana oli esilleasettajia ihan laidasta laitaan ja standeilta löytyi kaikkea vaatteista kynttilöihin, selvännäkijöistä kiropraktikoihin ja kuntosaleista kirurgeihin.
Photo & Video Sharing by SmugMug
Työtehtävien jälkeen ehdin minäkin nuuskia hieman messutunnelmaa ja istuin hetken meikattavana. Sain komeat turkoosit luomet ja kasan meikkivinkkejä! 
Lisää kuvia löydätte Naisdayn Facebook-sivuilta tänään ja huomenna :)

//Edit: tässä meikkikuva lähempää. Luomet meikattiin yhdellä sävyllä "töpsötellen" ja hyvin häivyttäen. Pohjana perusmeikki: base+meikkivoide+poskipuna (jota minä päivän kuvaamisen jälkeen en enää juuri tarvinnut ;) )

Photo & Video Sharing by SmugMug

torstai 11. huhtikuuta 2013

Arjen designia - Lento-palovaroitin by Paola Suhonen/Jalo

Tällä kertaa Hulluilta päiviltä tuli hankittua tuikitarpeellinen käyttöesine!

Photo & Video Sharing by SmugMug

Kävin keskiviikkona hulluttelemassa ja kotiin siis lähti todellista arjen designia, Paola Suhosen suunnittelema Lento-palovaroitin. Asuntoni on sen verran pieni, että yksi palovaroitin riittää. Lento lensikin saman tien kattoon kiinni, sopivasti huoneiden risteyskohtaan.



Tällä kertaa olen muuten osannut pitää luottokortin visusti lompakossa! Ostin vain tarpeellista tavaraa, kuten puhdistusaineita (Maison Belle, ihanimpia!) ja Tigi-shampoota. Päivääni piristi kahvihetki uuden tuttavan kanssa, kun pienen shoppailukierroksen jälkeen tapasin Social Media Junkie -blogin Johannan! Oli hurjan kiva tavata ihan "livenä" turkulainen blogituttavani! :) Kiitos vielä Johanna kahvihetkestä ennen työpäivää! (...joka yhtäkkiä muodostuikin kohdallani yllättävän pitkäksi)

Johannalle heitinkin ilmaan jo idean kesäisestä bloggaajatapaamisesta täällä Turussa - olisiko siellä ruudun toisella puolella kiinnostuneita? Tiedän, että useampi teistä ei-turkulaisista ;) käy silloin tällöin täällä vierailulla, ja mietin jo tässä vähän aikaa sitten, että olisipa mukava tavata ihan kasvotusten! Kommenttikenttään voi huikata, jos mielenkiintoa on blogimiittiin!

Huomenna käyn vielä kurkkaamassa Hullujen päivien tarjontaa ja lauantaina on vuorossa Naisday, jossa vierailen töiden merkeissä.

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Petra ♡ Lindex Holly & Whyte


Käväisin viikonloppuna kaupungilla tarkoituksena ostaa vain torilta kukkia ja Stockalta jotain hyvää ruokaa viikonlopuksi. Torin ja Stockan välillä on kuitenkin Lindex, jonne askeleet veivät vähän kuin vahingossa... Ja enhän pystynyt vastustamaan tätä ihanaa raitapaitaa.

Photo & Video Sharing by SmugMug


Käytän harvoin kaulakoruja, mutta tässä paidassapa onkin koru valmiina. Ihanan keväinen mielestäni! Itse yhdistin paitaan perinteiset tummat farkut, mutta tänään bongasin Livin' up a notch- blogista inspiraatiota keväisempään pukeutumiseen. Täytyy varmaankin hankkia tuollaiset korallipöksyt - viimevuotiset oranssit Holly & Whyte -housut kun taitavat olla jo "so last season"... ;)

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kukka- ja kynttiläblogin paluu ;)

Photo & Video Sharing by SmugMug

Ei ole varmasti kenellekään jäänyt epäselväksi, että koristan kotiani enemmän kuin mielellään kukin ja kynttilöin. Uusi löytöni kynttilöiden saralta on suomalainen kotimo design, jonka kuvioihin ja laadukkaisiin kynttilöihin olen täysin hurahtanut.

Kukkapuolella taas Pirkan Reilun kaupan neilikat ovat saaneet kaveriksi tulppaaneja torilta. Täytyy muuten sanoa, että en ole kertaakaan saanut huonoja Pirkka-kukkia: mistä johtuukin, että ovat niin kestäviä?! Tummen upp!

Mutta mitä kävikään kevätsäälle? Tänään on Turussa tullut lunta monta senttiä ja pikku hiljaa lumi sulaa loskaksi. Kumpparikelit siis tulossa eivätkä Converset edelleenkään pääse pois talvisäilöstä. Luminen ja harmaa päivä tosin salli kynttilöiden polttamisen, joten en valita ;)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...