lauantai 29. syyskuuta 2012

Missoni for Lindex -ostokset

Missoni for Lindex

Sorruinhan minäkin sitten muutamaan Missoni for Lindex -vaatekappaleeseen. Kotiin kannoin tuon kuvassa näkyvän raitatopin sekä perhoskuvioidun paitapuseron. Muut tuotteet eivät oikein vakuuttaneet, mutta perhospaita oli todella kiva. Olinkin iloinen, että omaa kokoa oli juuri se ainoa jäljellä oleva kappale.

Toinen kiinnostava yhteistyö löytyy H&M:n puolelta - heidän syysmalliston kasvonaanhan on Lana del Rey. Aika söpöjä juttuja heilläkin on syksyyn tarjota, ja minä rakastuin etenkin tummanpunaisiin korkkareihin - ja itseasiassa koko syysmalliston kenkävalikoimaan! Voi olla, että H&M:ssäkin siis joutuu käymään tässä lähipäivinä...

H/M Lana del Rey
kuvakaappaus hm.com

Onko teistä moni shoppaillut Missonia Lindexiltä? Entäpä iskeekö Lana? Yksi suosikkibiiseistäni on muuten tämä kappale.

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Rapujuhlat 2012 - väriläiskät

Neutraali kattaukseni sai illalla väriä ja iloa pintaan! Tilpehöörivastaavamme oli ylittänyt itsensä!

Rapujuhlat
Rapujuhlat


Jenna oli löytänyt jostain jopa rapuserpentiiniä, joka oli kyllä henkilökohtainen tilpehöörisuosikkini koko kattauksessa! Muuten ravut kiipeilivät juomalaseissa, ja saimmepa nauttia alkupalatkin punaisilta lautasilta. Muuten note-to-self: hanki kattaus-/alkuruoka-/leipälautasia!

Rapujuhlat

Juomapuolella alkudrinkiksi nautittiin Mustikkaroyal, viininä meillä oli Lind Gewürztraminer viiniasiantuntijamme suosituksesta, ja asiaanhan kuului tietysti vielä snapsit: akvavitia ja kossua

Rapujuhlat
Rapujuhlat

Punapyrstöt saivat seurakseen tilliä, sitruunaa, majoneesia tai kermaviilikastiketta, punasipulisilppua sekä Pizzariumin leipää. Alkupalaksi söimme juustopiirasta, sienipiirasta ja vihersalaattia.

Rapujuhlat

Kovin esteettistähän tuo rapujen syönti ei ole, mutta hauskaa näpertelyä kuitenkin. Hetken puuhailun jälkeen tuloksena on komea rapuleipä!

Rapujuhlat
Rapujuhlat
Rapujuhlat


"Ett kräftkalas, ett kräftkalas,
det är kalas med fulla glas.
Men finns det bara tomma glas,
så är det inget kräftkalas.
Ett kräftkalas, ett kräftkalas,
det är kalas med fulla glas."

(Melodi O Tannenbaum)

tiistai 25. syyskuuta 2012

Rapujuhlat 2012 - kattaus

Lauantain rapujuhlat sujuivat hienosti ja ainakin minulla oli hauskaa! Minusta on ihana järjestää tällaisia illanistujaisia ystävilleni, mutta teen sitä liian harvoin, koska haluan kaiken olevan viimeisen päälle suunniteltua.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Meitä oli sopivasti 6 henkeä, joten pääsin käyttämään Iittalan astioita kattauksessa. Pöydälle levitin valkoisen lakanan päälle pellavaisen pöytäliinan ja lautasten kaveriksi tummia Pentikin puuvillaserviettejä. 

Pöydän keskelle sijoitin vaaleanharmaan tiiliskiven, jonka päälle ravut saivat lopulta nousta valkoisella vadilla. 

Photo & Video Sharing by SmugMug

Photo & Video Sharing by SmugMug


Photo & Video Sharing by SmugMug


Photo & Video Sharing by SmugMug

Vaikka itse pidänkin tällaisesta hyvin pelkistetystä ja neutraalista kattauksesta, niin eihän se oikein rapujuhliin sovi. Lisäsin värikkäät juomalasit - alunperin oli tarkoitus käyttää tummanvihreitä Kartio-laseja, mutta en löytänyt niitä kuin 3 kpl kaapistani! Loput lasit olivatkin Ikean liloja laseja, joista olen alkanut tykätä yhä enemmän. Näitäkin voisi siis ostaa toiset 3 kpl lisää...

Pöydän koristelu jatkui vielä illalla tilpehöörivastaava Jennan toimesta, mutta palataan siihen myöhemmin! Tässä kuitenkin esimakua rapujuhlistamme :)


ps. koska oma koneeni on korjauksessa, kirjoittelen työpaikan ihkauudella MacBook Airilla! Hitsi vie, että tämä on pieni ja kätevä! Mutta niin, tämä ilmoitus lähti siitä, että kuvissa on tällä kertaa eri "vesileima", kun en löytänyt Picasasta enää omaa fonttiani, iiks :D

lauantai 22. syyskuuta 2012

Ravunpunaiset kynnet!

Photo & Video Sharing by SmugMug

Ja rapujuhlat voivat alkaa! (kynsissä siis Essien Russian Roulette, paras punainen lakka ikinä!)

Rapuja ja computer says no :(

Hilfe! Vuoden vanhan MacBookini touchpad meni sekaisin ja nyt joudun pakolliseen vierotukseen! Tulin kertomaan, että tänään vietetään meidän "better late than never" rapujuhlia ja toivottamaan hyvää viikonloppua. Pitäkää peukkuja, että tietokoneessa ei ole suurempaa vikaa ja että tämä pienempi vika saadaan korjattua helposti!

Photo & Video Sharing by SmugMug

torstai 20. syyskuuta 2012

Kävelyllä syysauringossa

Photo & Video Sharing by SmugMug

Kyllä syksy on sitten ihana vuodenaika! Etenkin, kun saa nauttia aurinkoisista syyspäivistä ja myrskyt pysyvät poissa.


Photo & Video Sharing by SmugMug

Photo & Video Sharing by SmugMug
Photo & Video Sharing by SmugMug
Photo & Video Sharing by SmugMug


Oksat notkollaan omenoista. Hortensiapilveen tekisi mieli hypätä sekaan. Ruusupensas hehkuu monessa eri punaisen sävyssä ja ötököillekin riittää vielä herkkua.

Toisaalta lehdet alkavat punertua, ja kohta näilläkään rappusilla ei tarvitse enää varoa askeliaan.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Photo & Video Sharing by SmugMug

tiistai 18. syyskuuta 2012

Date with JGL ;)

Pakko jakaa nämä ultrasöpöt kuvat Glamour-lehdestä

Joseph Gordon Levitt 









Source: glamour.com via Petra on Pinterest

Source: glamour.com via Petra on Pinterest



Source: glamour.com via Petra on Pinterest

lauantai 15. syyskuuta 2012

Saturday Shopping

Eli kovin sekalainen kuvatrio. 

Käväisin tänään keskustassa pienellä shoppailukierroksella. Ostoslistalla oli erityisesti No7-kuorintavoide sekä Tempur-tyyny. Molemmat ostokset onnistuivat, ja nyt jännitänkin jo tulevaa yötä - saanko nukuttua ja onko aamulla niskat kuin taikaiskusta notkeat! (ja niin, onko kasvot kuorinnan jäljiltä sileät ja 10 years younger...)

Ostoskassiin päätyi myös Lotta Niemisen Pauligille kuvittama kahvipurkki ja auringonkukkakimppu viikonloppua piristämään. 

Photo & Video Sharing by SmugMug

Photo & Video Sharing by SmugMug


Ovatko nuo Pauligin kahvipurkit teille tuttuja? Minulta puuttuu Klaus Haapaniemen musta kahvirasia, mutta muut, Agent Pekan kuvittajien purkit olen onnistunut hankkimaan. 

Ja niin, toisen kuvan tyyny on, ylläri-ylläri, parvekkeelta, jonne vaihdoin syksyisempää väriä. Omat syysvärini ovat poltettu oranssi, tummanvihreä, ruskea ja harmaa. Ja käyväthän nuo keltaiset auringonkukatkin syksyyn.

Tällainen, kovin rauhallinen lauantai siis minulla auringonpaisteesta nauttien. Kyllä tuo parveke sitten vaan on paras...!

maanantai 10. syyskuuta 2012

Pöytäkoriste syysjuhliin

Siitä se ajatus sitten lähti...


Pinterestistä sain siis idean synttärijuhlien pöytäkoristeeseen. Meiltä löytyy erikokoisia Timo Sarpanevan Loimu-sarjan laseja, jotka sopivat tähän täydellisesti. Laseihin keräsin luonnosta erilaisia kauden koristuksia, ja jalan päälle laitoin punertavat tuikkukynttilät.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Käpyjä, puolukanvarpuja, pihlajanmarjaterttuja ja ettei menisi liian jouluiseksi niin omenan, joka loppuenlopuksi näytti hieman yksinäiseltä lasissaan... 




Näissä kuvissa pöytäkoristelu näyttää vielä yksinäiseltä, mutta myöhemmin koristus sopi mielestäni ihan hyvin kahvikuppien ja tarjottavien taustalle.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Mitäs pidätte? Hitti vai huti?

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Banneriprobleema

Koen tällä hetkellä jonkinmoista banneriahdistusta. Joten älkää ihmetelkö, jos blogissa ulkoasu ja banneri vaihtavat vähän väliä muotoaan. ;)

Koristeluja syysjuhliin

Eilen (ja tänäänkin) vietettiin isäni 75-vuotisjuhlia, joten koristelimme kotia syysjuhliin sopivaksi. Sää oli erittäin vaihteleva eikä sateeltakaan säästytty. Suurin osa koristeista oli kuitenkin suoraan luonnosta, joten pienet sadekuurot eivät niitä turmelleet.

Photo & Video Sharing by SmugMug



Kukkakaupasta löysin ihania koristekurpitsoja, joista tein pienen asetelman. Vaikka kuva ei ole oikein onnistunut, niin asetelmasta sain mieluiseni, kun putiikin kiltti täti etsi minulle vielä oikean sävyisen vihreän kynttilänkin! Lyhtyihin ja lyhtyjen ympärille keräsimme luonnosta mm. sammalta, pihlajanoksia sekä puolukanvarsia. Muutama syksyinen omenakin löysi tiensä asetelmiimme.



Kahvipöydässä luontoteema jatkui, mutta siitä lisää huomenna! Facebookissa olettekin jo nähneet esimakua tulevasta :)

tiistai 4. syyskuuta 2012

Heräteostos

Kävin piiiitkästä aikaa kirpparilla äitini kanssa, ja jotain tarttui minullekin mukaan.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Tiedän kyllä, että kirppareilta tekee löytöjä, mutta minulla ei oikein ole pinnaa kiertää näitä paikkoja. Pitäisi sitäpaitsi tietää ne hyvät kirpparit tai second hand shopit, joten tähän asti olen pitäytynyt uusissa tavaroissa. Äitini kuitenkin silloin tällöin piipahtaa Kouvolan Fidaan kierrokselle, ja tänään lähdin hänen mukaansa. Äiti osti mökille suloiset kahvikupit ja minä taas bongasin laukkutelineestä tämän pienen tummanvihreän nahkalaukun, hintaa 2,80 €. 



Tunnistatteko tuon merkin? 

Sisäpuolella oli mielenkiintoisen näköinen painatus. Mielestämme se näyttää entisen Kymmene OY:n aarnikotkalta - sattuuko joku tietämään, mistä laukku voisi olla peräisin? Ajattelin lähettää kuvan sähköpostilla UPM:lle ja kysyä! Olisi nimittäin hauska tietää pienen laukun alkuperästä.

maanantai 3. syyskuuta 2012

Vielä kukkii



Tänään on ollut aivan supersyksyinen päivä - juuri ukkonen jyrähteli ja alkoi taas sataa oikein kunnolla. En silti malttanut olla räpsimättä muutamia kukkakuvia, var så god!

Photo & Video Sharing by SmugMug




Syyshortensia on yksi suosikkikasveistani. Niin kaunis valkoinen kukka ja kukkii sopivasti, kun syksy tekee tuloaan. Luonnonkukkia taas löytyi terassin pöydältä, mutta eihän minulla ole hajuakaan, mitä lajia ne ovat. Kauniita haalean pinkkejä kuitenkin, joten sopivat tunnelmaltaan mielestäni hyvin hortensian kanssa.

Meillä on synttärivalmistelut jo kovassa käynnissä: järjestämme siis pienen kahvihetken ensi viikonloppuna isäni 75-vuotispäivän kunniaksi. Kutsuttuna on lähinnä sukulaisia, joten mistään isoista kemuista ei ole kyse. Haluamme silti äidin kanssa laittaa kodin kauniiksi, joten suunnitelmissa on kaikenlaista pientä kivaa. :) Loppuviikosta tarkemmin näistä suunnitelmista - nyt odottelemaan, jos tuo sade loppuisi, niin pääsisi vielä pienelle iltalenkille!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...