tiistai 31. tammikuuta 2012

Can't it be Sunday everyday?









A cup of hot chocolate, the newspaper, reading a couple of blogs and listening to GrooveFM. Sunday mornings might be my favorite.

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Et je tourne la page

Seurailin hieman NRJ-awardseja, jotka jaettiin eilen Cannesissa. Parhaimman ranskankielisen naisartistin palkinnon vei Shy'm, jonka biisi Tourne oli yksi vuoden 2011 suosikeistani. Tämä soi viime vuonna monta kertaa sekä radiossa että omalla tietokoneella - tarttuva melodia ja välillä paikkaansa pitävät sanat... (täältä voi muuten käydä katsomassa käännöksen ranskankielisiin sanoihin!)




Miesten kategoriassa M.Pokora vei potin: paras ranskankielinen miesartisti ja paras ranskankielinen biisi - oma ykköspotti olisi kyllä lähtenyt Mickael Mirolle. Myös Mika jäi nuolemaan näppejään...

Kirjoittelin ranskankielisestä musasta elokuussa täällä - sieltä voitte käydä tarkistamassa mm. tuon Pokoran korvamadon ja krhm, mielenkiintoisen tyylin ;)

lauantai 28. tammikuuta 2012

A girly girl lives here :)

Makuuhuoneessani on toiselle seinälle rakennettu kaapisto, jossa on pieni "kolonen" sängylle. Tämän takia sängyn päällä on myös kaksi kivaa ja kätevää hyllyä.



Beauty central?









Oranssi pehmoheppa on päässyt vahtimaan tärkeitä tavaroita kuten hajuvesiä, kynsilakkoja ja koruja. Hih, ei varmaan jäänyt kenellekään epäselväksi, että tässä osoitteessa asuu tyttömäinen tyttö... ;) 


perjantai 27. tammikuuta 2012

Haaveiluhaaste Cherryltä




Photo & Video Sharing by SmugMug




"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."


Näin kuului Cherryltä Dear Moments & Me-blogista saamani Haaveiluhaaste! No, näihin ei sentään ihan kaikkia maailman rahoja tarvita vaan halusin valita hieman tavoiteltavempia haaveita.

Pidän kovasti Jaime Hayónin suunnittelemasta (1) Favn-sohvasta, erityisesti kuvissa näkyvissä väreissä. Sen voisi vaikka yhdistää tuohon (2) Normann Copenhagenin lamppuun. Facebookissa luin, että uusi laukkusuunnittelijasuosikkini Clio Goldbrenner on juuri julkaissut kesän kokoelmansa. Siitä voisin hyvinkin huolia tuon pirtsakan punaisen ison nahkalaukun (3a) Gamman tai sitten alakulmassa näkyvän pienen (3b) Melpomene Betan. Vaikka pystynkin elämään ilman omaa autoa niin olisihan se kyllä kätevä. Brysselissä näkyi paljon (4) Mini Coopereita, jotka vaikuttivat liikenteessä näppäriltä. Onkohan minulla menossa joku lila vaihe kun tuo autokin saisi olla tummanvioletti...? :D

Viimeiseksi, vaikka tätä ei rahalla saa niin se (5) gradu. Oi voi se gradu... Tämän osuvan sarjakuvan löysin Mi-ruu-sarjakuvablogista!


mi-ruu.vuodatus.net

Tällaisia ei kovin korkealentoisia haaveita tällä kertaa. Jos nimittäin raha ei olisi esteenä, makoilisin todennäköisesti tällä hetkellä huviveneen kannella, ehkäpä jossain päin Andamanin merta... ;) 

Ainiin, haastan kaikki mahtavat lukijani haaveilemaan, miltä ne perjantaiostokset näyttäisivät, jos raha ei olisi esteenä!

torstai 26. tammikuuta 2012

Italia 08-09/2009 osa 2 - Sorrenton niemimaa

Matkamme toisella etapilla tutustuimme Sorrenton niemimaahan, johon kuuluvat Napolin ja Salernon provinssit. Konsertin pidimme Massa Lubrensessa, ja viihtyisä ja moderni hostellimme Seven Hostel taas sijaitsi Sorrenton kaupungin laidalla. (muuten todella kiva ja raikas uusi hostelli, jossa oli jopa hulppea kattoterassi!)





Saavuttuamme Sorrenton alueelle suunnistimme heti ensimmäiseksi Caprin saarelle, jonne pääsee helposti Sorrentosta laivalla. Caremarin laivat ajavat reittiä useamman kerran päivässä ihan sopuhintaan.



Photo & Video Sharing by SmugMug

c

Aivan ensimmäiseksi lähdimme kohti sinistä luolaa, Grotta Azzurraa. Matka luolalle taittui veneellä, joka sitten luolan suulla vaihtui pieniksi soutuveneiksi. Sisältä luolasta minulla ei valitettavasti ole kovin hyviä kuvia, mutta sininenhän se oli, ei siitä mihinkään pääse. Matkalla olin kuvannut kuitenkin vähän laineita. Sopii mielestäni aika hyvin tähän vuodenaikaan kidutukseksi ;)

Photo & Video Sharing by SmugMug
klick to play :)

Luolaseikkailun jälkeen hyppäsimme rinnehissiin ja huristelimme saaren huipulle, jossa varsinainen "turistialue" on. Päivä oli ihan superkuuma, joten kuljeksimme vain kaduilla ilman sen kummempaa päämäärää. 






Näkymät saaren huipulta olivat hienot!

Nähtäväähän saarella kyllä on, mutta tällä päivän matkalla en jaksanut lähteä seikkailemaan sen kauemmaksi "keskustasta". 

Seuraava retkemme suuntautui Vesuviukselle ja Pompejiin. Bussimme kiemurteli kapeaa vuorenrinnettä  ylöspäin mutta loppumatkan huipulle kiipesimme kuitenkin aivan itse! Tyhmänä en ollut ottanut lenkkareita mukaan - jos edes harkitset Vesuviukselle kiipeämistä (matka ei muuten ole mikään erityisen pitkä) niin LENKKARIT kannattaa ottaa mukaan... 

Ryhmäämme kuului yksi geologiaa opiskellut leidi, joten saimme kuulla mielenkiintoisen kertomuksen Vesuviuksesta ja siitä, mitä tapahtui kun tulivuori purkautui. Ilman tätä tietoa en olisi kyllä saanut mitään irti kivikasoista! Tuolta kraaterin rinteiltä nousee muuten edelleen savua vuoren onkaloista, huimaa!









Olinpa ottanut jopa hieman videokuvaakin, hehe! Matkapäiväkirjan ensimmäinen ja ainoa osa :D

Vesuviuksen jälkeen matka jatkui alueelle, jonka purkaus oli kerran peittänyt alleen. Pompeji on varmasti monelle tuttu kaupunkina, joka hautautui elävältä ja säilyi meidän päiviimme asti jähmettyneenä laavakerrosten alla. Paikka oli kyllä vaikuttava ja niin hienosti säilynyt!

Päivä oli aivan jär-kyt-tä-vän kuuma ja sen takia kartanlukutaitokin vaikutti olevan hukassa. Emme löytäneet sitä kuuluisaa bordellia ja lopulta luovutimme. Aika hienoja juttuja siellä kuitenkin näki.

Photo & Video Sharing by SmugMug
Kodin vartija

Ja tietysti baari

"mitä laitetaan?"

Pompeji-kierroksen jälkeen nautin ystäväni A:n kanssa ehkä maailman ihanimmat jäiset sitruunajuomat, jotka maistuivat aivan taivaallisilta kuuman ja pölyisen päivän jälkeen! Sen kuvan on sensuuri valitettavasti vienyt aika läkähtyneiden kuvattavien takia ;)

Ennen bussimatkaa takaisin Roomaan ehdimme vielä vierailla Limoncello-tehtaalla ja tutustua Sorrentoon paremmin. Löysimme ystävieni kanssa jopa Caruso-museon, tiedättehän tämän maailmankuulun tenorin?


Tästä laulusta muodostui turneen tunnuslaulu



Photo & Video Sharing by SmugMug
Näistä taas muodostuu taitavissa käsissä...

Photo & Video Sharing by SmugMug
Limoncello sitruunalikööriä!

Vierailimme Villa Massan "limoncellotehtaassa". Suomestakin pitäisi saada tätä merkkiä ja sitä on myös Frödingenin limoncellokakussa - suosittelen maistamaan! :)



Caruso-museo Sorrentossa
Photo & Video Sharing by SmugMug



Sorrentossa ehdimme myös ihastella paikallisten tilataidetta... osaako joku sanoa, mikä tarkoitus näillä vesipulloilla on?!
Photo & Video Sharing by SmugMug

Sorrenton alue oli siis oikein viehättävä ja teki vaikutuksen kauniilla maisemillaan. Turisteja alueella liikkui tietysti enemmän ja hinnat olivat sen mukaiset. Vesuvius ja Pompeji olivat vaikuttavia kohteita ja Caprille voisi mennä jopa uudestaan. Maineestaan huolimatta myös Napoli kiinnostaisi tulevaisuudessa.

Italian-turneemme päätimme ikuiseen kaupunkiin Roomaan ja pieneen Anguillaran kaupunkiin, jossa konsertoimme paikallisen kuoron kanssa. Anguillaran reissulla näimme myös linnan, Bracciano-järven rannalla sijaitsevan Castello Odescalchin, jossa Tom Cruise ja Katie Holmes juhlivat häitään! Siitä seuraavaksi.

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Italia 08-09/2009 osa 1 - Salento

Tänään Sofién uusinta blogipäivitystä lukiessani tajusin, etten ole ollenkaan kirjoittanut tänne "isoimmasta" Italian matkasta, jonka tein kuoroni kanssa syksyllä 2009. Italia on suosikkimaani ja Sofién ihana fiilistelypäivitys inspiroi minutkin kirjoittamaan muutaman sanan mieleenpainuvasta matkastamme Italian eteläisiin osiin. Kyseessä oli siis kuoroturnee eli matkan pääpaino oli tehdä musiikkia omillamme ja yhdessä paikallisten kuorojen kanssa. Turneisiin mahdutamme kuitenkin aina myös nähtävyyksiä sekä ihan perinteistä turistailua.

Photo & Video Sharing by SmugMug
Kuvat ajalta, jolloin omistin pienen Canonin pokkarin... 

Elokuussa 2009, kuoron 65-v. juhlavuotena, lensimme siis n. 40 hengen vahvuisen naiskuoromme kanssa Turusta Roomaan. Vietimme ensimmäisen illan Lido di Ostiassa Rooman ulkopuolella, josta jatkoimme bussilla yön läpi etelään Apulian alueelle, tarkemmin Salentoon ja Santa Cesarea Termeen, jossa agriturismomme Il Venticello sijaitsi.

Matkanjohtajamme (ciao M!) tiesi kertoa, että alue on suosittu lomakohde italialaisten keskuudessa. Meidänkin oli todettava, ettei englannilla kovin pitkälle päässyt vaan paikallista kieltä olisi pitänyt osata.  Suosittelen siis tätä kohdetta italiaa edes muutaman sanan puhuville.

Tällainen näkymä toivotti meidät tervetulleiksi pitkän ja ehkä myös aavistuksen epämukavan bussiyön jälkeen.





Täällä saimme viettää muutaman lomapäivän aurinkoa ottaen ja meressä polskien ennenkuin oli aika lähteä kohti Leccen kaupunkia ja ensimmäistä konserttia.

Yhden illan vietimme viehättävässä Otranton linnoituskaupungissa, jonka historiaan olisi voinut kauemminkin tutustua.

Photo & Video Sharing by SmugMug




Matkan ensimmäiseen etappiin mahdutimme myös vierailun viinitilalle, jossa söin ehkä elämäni ihanimman italialaisen lounaan! Voin myös vakuuttaa, että tilan viinit olivat todella maistuvia!

Leccen konsertin jälkeen herkuttelimme ja söimme maistuvaa illallista ravintolassa nimeltä Il Giardino. Kuten huomaatte, ei antipasteista ollut puutetta.


Photo & Video Sharing by SmugMug


Tästä Italian kengänkorosta minulle jäi erittäin positiiviset fiilikset, ehkäpä oikeastaan sen takia, että olimme joka paikassa varmasti ainoat Italian ulkopuolelta tulevat turistit! Täällä ei siis tarvitse väistellä turistilaumoja (mitä nyt silloin tällöin alueelle eksyneitä kuorolaisia...) vaan nauttia ihanasta auringonpaisteesta, merestä, maistuvasta ruoasta ja täyteläisistä viineistä (Primitivo ja Negroamaro ovat muuten alueen tunnetuimpia viinilajikkeita - kokeilkaahan, pitäisi löytyä myös Alkosta!)

Salentosta matkamme jatkui taas bussilla kohti Amalfin rannikkoa, Sorrentoa, Capria ja Massa Lubrensea, jossa lauloimme toisen konserttimme. Matkan toiseen etappiin kuului myös käynti Vesuviuksella sekä Pompejissa.

To be continued...



Ammattilaisen elkein...!


Photo & Video Sharing by SmugMug

Myönnetään, että Expedit-hylly menee kasaan huomattavasti nopeammin kuin tämä vuodesohva...
Mutta onnistui, mitä pidätte?

Nyt odotan vain innolla viimeisiä tavaroita, kuten uusia sohvatyynyjä ja sohvapöytää, joka tosin on motissa kesämökillä lumien sulamiseen asti... CD-hyllyt odottavat seinälle pääsyä, mutta näyttävät kyllä toimivan noin lattiallakin. 

Tässä siis pieni kurkkaus uuteen asuntooni, joka pikku hiljaa alkaa tuntua jo kodilta!

maanantai 23. tammikuuta 2012

Uuden uunin salat...

Kärtsähtää vai ei kärtsähdä...


Photo & Video Sharing by SmugMug

Iltapalaksi lämpimiä voileipiä. Reunat tosiaan vähän kärähtivät, täytyy jatkaa uunin käytön opettelua.
Mutta ihan hyvää tuli silti, juuston alla ananasta ja saunapalvileikkelettä. Njam!

Nyt haaveilemaan juttuja Cherryltä saamaani haasteeseen! :)



sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Valvaka - vaalivalvojaiset

Heippa kaikki, odottelen tässä muutamaa ihanaa ystävää kylään pienimuotoisiin vaalivalvojaisiin!

Photo & Video Sharing by SmugMug

Sain asunnon järjestykseen ja siivottua, ehdin jopa käydä suihkussa, haha! :D
Iltaa vietämme ost&vin-teemalla ja tuntuu vähän hassulta kun en ole leiponut mitään! En vain ole ehtinyt. Silti ihana saada ystäviä kylään, en ole nähnyt heitä yli vuoteen! 

Mainiota sunnuntai-iltaa kaikille, olettehan jo äänestäneet? (vielä 2 h aikaa!)

lauantai 21. tammikuuta 2012

------- eli muuttaminen on rankkaa

Huh. Voin kertoa, että väsyttää. Ja vielä on laatikoita siellä sun täällä, on siivoamista, verhojen ripustamista, tavaroiden asettelua... Mutta asunto on hurjan kiva, kyllä tästä koti vielä saadaan!

Tänään käytiin kuitenkin Ikeassa ja sain mm. uuden yöpöydän, valkoisen Trollsta-pöydän. Tumma liila olisi jo verhojenkin takia himottanut, mutta päädyin kuitenkin neutraalimpaan valkoiseen.

Kuva: Ikea.fi

Vuodesohvan takia me Ikeaan menimme ja sieltähän se löytyi, ihan tavallinen valkoinen Hagalund. Sopivan kokoinen, värinen ja vielä hintainenkin tähän tilanteeseen. Nyt voi siis tulla yökylään eikä tarvitse nukkua patjalla lattialla. Ehkä se sijauspatja siihen kuitenkin olisi pitänyt ottaa, mutta seuraavalla kerralla sitten! ;) 

Jos vielä jaksaisi olohuoneeseen verhot ripustaa niin eiköhän siinä ole tältä päivältä sitten tarpeeksi. Oikein ihanaa lauantai-iltaa ja huomista vaalipäivää, muistakaahan käydä äänestämässä! :)

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

WDC Helsinki 2012 ♡ Iittala

Turkuun ajaessamme pysähdymme yleensä Riihimäen ABC:lla, josta löytyy myös Iittalan myymälä. Viimeinen bongaukseni sieltä ovat nämä kivat WDC2012 Kotikaupunki-mukit!


For Iittala - WDC2012 by Miira Zukale

Kollaasin kuvat Iittalahomeshopping.com


Mukit Keskusta, Puisto, Meri ja Kortteli ovat Miira Zukaleen suunnittelemat ja juhlistavat Helsingin design capital vuotta. Näin Iittala itse kuvailee mukisarjaa

Arabia, jonka juuret ja koti on ollut Helsingissä vuodesta 1873, inspiroitui Helsingin nimityksestä maailman designpääkaupungiksi 2012 (WDC Helsinki 2012). Nimityksen on myöntänyt teollisen muotoilun maailmanjärjestö Icsid. Arabian Kotikaupunki -mukisarja on suunniteltu Kaj Franckin pelkistetylle ja aikanaan 1952 radikaaliksi syntyneelle Teema-mukin muodolle. Taideteollisesta korkea-koulusta vuonna 2007 valmistunut suunnittelija, Miira Zukale, suunnitteli koristeet, joiden kuviomaailmasta on aistittavissa Arabian kotikaupungin iloinen ja kotoisa tunnelma. Mukeissa on neljä teemaa (Puisto, Meri, Kortteli, Keskusta), jotka palauttavat omistajalleen mieleen Helsingin arkkitehtuurin, merimaisemat, puistot, torit sekä parhaat kulkuvälineet, ratikan ja pyörän. Mukit on valmistettu Arabian tehtaalla Helsingissä.

Mukit ovat muuten tämän kuukauden S-tarjouksena Sokoksissa 15,90 € kappalehintaan! Itse aijon hankkia ainakin yhden mukin muistoksi - meillähän oli instituutissa viime vuonna kaksikin WDC-ohjelmaa, Hel-looks- ja Pekka-näyttelyt.

Iso muuttokuorma on muuten jo viety Turkuun ja nyt perjantaina lähden laittamaan kotia kuntoon. Isä ilmoittautui vapaaehtoiseksi lampun- ja verhotangonkiinnittäjäksi ja lähtee mukaan handymaniksi. Kilttejä nuo isät! :)

maanantai 16. tammikuuta 2012

Muuttoa muuttoa

Pientä hiljaisuutta blogin puolella muutosta johtuen. Huomenna viedään tavarakuorma Turkuun, loppuviikosta ehkä itsekin pääsen asettumaan.

:)

lauantai 14. tammikuuta 2012

Herkkusuun kakkuhetki


Jos Kouvolassa makeanhimo iskee niin kannattaa suunnata Kahvila Iloon kakulle ja kahville! Tapasin tänään pitkästä aikaa ystävääni Meijua herkuttelun merkeissä ja nappasin samalla muutaman kuvan.







Kahvila Ilo on logistisesti hyvällä paikalla Kouvolan keskustassa upouudessa ostoskeskuksessa, mutta mielestäni viihtyvyys pomppaisi vähintään yhden asteen korkeammalle, jos sijainti olisi hieman rauhallisempi. Nään Ilon jossain viehättävässä vanhassa talossa, pois modernista ostoskeskusympäristöstä. Ongelmana vain on, että Kouvolan keskustassa ei juuri vanhoja rakennuksia ole säästetty. Nyt Ilon naapurina on toisella puolella Subway ja pöydistä näkymä on tyyliä Gina Tricot, Dressman, KappAhl... 

Mutta onneksi Ilolaiset eivät anna tämän häiritä vaan yksityiskohdat ovat paikoillaan. Kahvila on sisustettu punaisen sävyillä ja sydänyksityiskohdat toistuvat mm. tiskillä, jakkaroissa ja jopa kakuissa!



Minä otin brownie-juustokakkua marjaisella päällisellä sekä aivan ihanaa aitoa sitruunalimonadia. Meiju herkutteli suklaajuustokakulla ja espressokahvilla. Ilon herkut valmistetaan muuten lähiseudun raaka-aineista, kuten he kotisivuillaan kertovat. Itse lähiruokafanina tietysti hihkun ilosta (hah, oli pakko.) tällaista kuullessani, joten voitte arvata uuden suosikkipaikkani lapsuuden kotikaupungissani.




Olen tyytyväinen, että Kouvolaan on saatu S-ryhmän kiusaksi tällainen ihkaoikea kahvila, joka tarjoaa myös lounasta. Hyvät tuoksut tulivat ainakin niistä annoksista, joita naapuripöytiin kannettiin. Itse en ole lounasta vielä päässyt maistamaan, mutta ehkäpä ensi viikolla...! ;)

Ilo löytyy muuten myös Facebookista, täältä!

ps. kakkupalat ovat todella makeita, kärsin vieläkin sokerihumalasta! :D

perjantai 13. tammikuuta 2012

Suomalaista nerokkuutta - AVA-päiväpeite!

Hear ye, hear ye olen löytänyt maailman hienoimman päiväpeitteen! Katselin Maikkarin Tyylivarkaat-ohjelmaa ja siellä Elisa sai yksiöönsä ryhdikkään ja tyylikkään päiväpeitteen. Tyylivarkaiden nettisivut tiesivät kertoa sen olevan Avaroomin AVA-päiväpeite, tällainen:

Kuva mtv3.fi

Ideana on, että runkopatja, jenkkisänky tai futonpatja pysyy ryhdikkäänä ja siistinä eikä erillistä helmalakanaa tarvita ollenkaan. Peiton molemmilla sivuilla on vetoketjut, joten sänky on  helppo pedata. Pidän myös tuosta pallokuosista todella paljon, sänky näyttää ihanan raikkaalta ja siistiltä!

Avaroomilla on myös todella kivoja sänkyjä erilaisten päiväpeittojen lisäksi - mitäs pidätte esimerkiksi tästä tyylikkäästä pinnasängystä? (muuten ihana tuo oksa sängyn "yläpuolella" seinässä!)

Kuva: avaroom.fi

Onko joku muu katsellut Tyylivarkaita? Minusta se on piristävä uutuus sisustus- ja kodinmuutosohjelmien joukkoon. Pidän Kemikaalicocktail-blogin iloisesta Noora Shingleristä juontajana ja muutoskohteet ovat olleet tosi tyylikkäitä ja raikkaita. Ohjelman tyyli ja rytmi sopivat minulle, ja sisustusratkaisut ja ideat muutoskohteissa ovat toteutettavia.

Nyt siis odottelen ensin sängyn saapuvaksi, että pääsen mittaamaan kuinka korkean helman päiväpeittooni tarvitsen. AVA-peittoon saa nimittäin itse valita helman korkeuden, sänkyjä kun on niin erilaisia. 

Tänään kävin myös verho-ostoksilla Verhosalongissa, ja sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen löysin kivat Vallilan kankaat. Makuuhuoneeseen Tanja Orsjoen lilaa Kelohonkaa ja olohuoneeseen saman suunnittelijan mustavalkoista Mon Amour-kangasta. Muutaman sisustustyynyn teetätin Orsjoen oranssista Lovebirds-kankaasta. Eli kotimaisella mennään - onkohan se tämä designvuosi nyt kun on minuun näin vaikuttanut...! Vallilan kevään kuvastoa voi muuten selata täällä.

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Lempparilehti: Country Living US




Tilasin syksyllä äidilleni syntymäpäivälahjaksi yhteisen lempparilehtemme Country Livingin. (kyllä, minulla oli selkeästi oma lehmä ojassa, hih!) Nyt "lomani" aikana olen päässyt selailemaan syksyn lehtiä, ja juuri alkuviikosta uusin ihana keväinen numero kolahti sisään postiluukusta. 

Country Living on amerikkalainen lifestylelehti, joka keskittyy shabby 'n chic-tyyliin. Kansien välistä löytyy upeita reseptejä yleensä amerikkalaiseen mahtipontiseen tyyliin, kauniita sisustusideoita, DIY-juttuja ja artikkeleita amerikkalaisesta maalaiselämästä. Myös antiikkitavaroille on omistettu oma pieni osionsa.


Photo & Video Sharing by SmugMug


Country Livingin kuvat ovat mielestäni laadukkaita ja lehden yleisilme raikas. Ja mikä parasta, lehdessä mainitut tuotteet ovat usein kohtuuhintaisia ja saatavissa jopa rapakon tällä puolen. Uudesta numerosta bongasin mm. Saara Renvallin Piilo-korin, joka oli saanut kaverikseen jalkojansa lämmittelevän jakkaran. Hauska idea, eikö?


Vaikka juuri tällä hetkellä tyylin suora siirtäminen omaan kotiini tuntuu kaukaiselta niin tykkään hurjasti tästä lehdestä! Tilasin sen suoraan Hearst Magazinen kotisivuilta, joista Buttermilk Bisquits-blogissa kerran vinkattiin. Tämän lehden etu on myös sen edullinen hinta verrattaen esim. toiseen suosikkiini ruotsalaiseen Lantliv-lehteen: vuoden tilaus kustanstaa alle 30 dollaria!

Jos shabby 'n chic-tyylistä tykkää ja on kiinnostunut amerikkalaisesta elämänmenosta niin suosittelen Country Livingiä lämpimästi! Ihana inspiroiva lehti!

PS! Nyt alkuvuodesta tulee varmasti aika paljon design- ja koti/sisustusjuttuja mutta bare with me! ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...