tiistai 29. maaliskuuta 2011

Siivoja-Seija täällä hei!

Tässä tämän päivän työurakka - tai erittäin pieni osa siitä...


Tässä kuvassa taas työkaverini Remontti-Reeta
Photo & Video Sharing by SmugMug

Tervetuloa kulttuurialalle! ;)

Ja tässä kotini ovenpielessä kasvava voikukka


Semmosta tällä kertaa, kuvat räpsitty työpaikan pokkariCanonilla.

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Confessions of a Shopaholic

.... en ehkä uskalla laskea kuitteja ja katsoa paljonko tuhlasin. Villi arvaus, että ainakin kuukauden vuokra.

kuva weheartit.com

Mutta hei, I look on the bright side: olen melkein valmis kesään! Ja piti lohduttaa itseäni jollakin, kun selvisi, että ulkoista kiintolevyäni ei pelasta enää mikään - hei vaan kuvat, leffat, sarjat ja backupit, ties mitä tiedostoja sinne on hävinnyt. JA oli PAKKO ostaa kenkiä, siis pakko, koska vanhat laitoin suoraan roskikseen. Ah, ihanaa freesit uudet kengät...

Ainiin, ja ehkä ihaninta, että suvussa on pieniä tyttölapsia!! Voitte arvata, että oli ihanaa pyöriä prinsessamekkojen keskellä! Etenkin Zarassa on aivan ihania lastenvaatteita - harmi vain, että niiden hinnat pyörivät samoissa lukemissa aikuisten vaatteiden kanssa...

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Puutarhassa tapahtuu

Photo & Video Sharing by SmugMug







Korianteria anyone? Sitä riittää...








Mukavasti ovat istutukset lähteneet kasvamaan! Etenkin yrtit näyttävät viihtyvän ja auringonkukkakin tekee uusia nuppuja tiuhaan tahtiin.

Pahoittelen verkkaista kirjoitustahtia, itseäni harmittaa erityisesti, etten jaksa tuhrata aikaa kuvien käsittelyyn. Koneeni on kerta kaikkiaan tullut tiensä päähän kun Photoshopin pyörittäminen takkuaa koko koneen. Siksipä surffasinkin Applen sivuille mutta oi ja voi: Suomesta en voi tilata konetta tänne Belgiaan ja toisaalta taas Belgian Apple-storesta ostettuna koneeseen tulee eurooppalainen tai usalainen näppäimistö - ei skandeja ollenkaan.

Täytyy siis kai odottaa kesälomaa ja tilata kone sitten vanhempieni luokse. Juhannukseen asti siis saan vielä nauttia PC:n iloista ja viettää rattoisia tunteja odotellen Photoshopin reagoimista. Tätähän tilannetta voisi siis kutsua "dagens I-landsproblem" joka kääntyy suurinpiirtein päivän hyvinvointiyhteiskuntalaisen ongelmaksi.

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Uusille urille a.k.a vad ska jag bli/göra när jag blir stor?

Mitäs sanoisitte, jos minusta tulisikin estenomi?

Helt ärligt talat är jag lite lost just nu med mina karriärplaner. Det som kändes självklart för en tid sedan intresserar mig inte längre så hemskt mycket. Så vad göra? Jag har så gott som bara gradun kvar från ekon.mag. men HUR i hela världen ska jag få ihop ett sådant dokument då intresset ligger vid 0... Å andra sidan har jag kommit så här långt, det känns lite mesigt att ge upp nu. Svaret blir då högst antagligen en gradu över något annat än kulturbranschen - bara för att få undan det lättare. Jag vet, lame - ger jag upp för lätt nu?

Mutta pointtini on siis, että ehkä käsillä tekeminen sittenkin olisi enemmän se mun juttu. Ehkä pitäisi sittenkin mennä ihan reippaasti sinne ammattikoulun puolelle opiskelemaan kosmetologiksi ja unohtaa myös tuo estenomi-koulutus.

Neuvoja kaivataan: jos perustan kauneussalongin niin tuutteko asiakkaaksi? ;) Siellä salongissa voisin tarjota myös leivonnaisia ja skumppaa. Ja luettavana olisi paljon ulkomaisia kauneus- ja muotilehtiä.

Kuva weheartit.com

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Turning 26

Muutama kuva synttäreiden juhlistamisesta / några bilder från förra helgen då vi firade min födelsedag


Photo & Video Sharing by SmugMug

Kukat odottivat työpöydälläni perjantaiaamuna





Iltapäivällä tarjosin kaakkua ja skumppaa








Päivän väri: punainen





Sunnuntaina tarjosin tällaista. Molemmat kakut lähileipomosta






Vieraina tässä esiintyvä jeti (vai oliko se gorilla...)




Ja tässä dos cervezas por favor-laulua esittävät neidit - Mr. Luukas oli juomatauolla




Kummityttö tanssin pyörteissä - kodistani löytyy siis tanssilattia


last but not least...



Kun lapset olivat lähteneet, pääsivät siskokset hieman leikkimään sohvalla.
"kyllä tää on kätevä tää sohva...! kato kuin moneen asentoon tää menee!"
Oli työn ja tuskan takana, että saatiin sohva alkuperäiseen kuntoon. Note to self:
ÄLÄ LEIKI KLICK-KLACK SOHVALLA. EVER.

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Astetta kurjempaa

En haista enkä maista mitään.
Apua.
Toivottavasti tämä menee nopeasti ohi, en kestä elämää ilman näitä tärkeitä aisteja!

torstai 17. maaliskuuta 2011

Pick-me-up

Miten ihmeessä sain itselleni hankittua näin kurjan olon!? En jaksaisi enää... Onneksi kuume on jo hieman väistynyt ja jaksan tehdä muutakin kuin nukkua.

Tänään olen viihdyttänyt itseäni haaveilemalla meikeistä. Kyllä, meikeistä. Olen aivan ihastunut Lisa Eldridgeen ja hänen videoihinsa, esim. tämä sai minut paremmalle tuulelle.



Ostoslistalle pomppasivat heti Chanel Pro Lumier ja Vichy Dermablend. Näitä kahta tuotetta kasvoni kaipaisivat juuri nyt... Huh, nyt jatkan videoiden katsomista vaakatasossa...

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Flu



Kuva weheartit.com

Siskoni varoittelikin tästä: Belgian petollinen ilmasto johtaa toistuviin flunssiin. No, viime vuonna en juuri ollut sairaana, joten ehkä tämän kestää. Kuitenkaan ei ole vaaraa maanjäristyksistä tai tsunameista, ja seurana minulla on Dexterin kaudet 3-5 ja uusi Marie Claire UK. (jossa on muuten haastattelu ihanasta Amanda Seyfriedistä)

Nyt taidan katsoa vielä yhden jakson Dexteriä, sitten särkylääkettä naamaan ja unta palloon.

perjantai 11. maaliskuuta 2011

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kevät vaatii kevättakin / På våren ska man bära en vårjacka

Tänään on ollut aivan mahtava kevätpäivä - aurinkoa ja lämpöä, kevään oikein tunsi ilmassa! (Harmi vain, että suurin osa päivästä meni toimistolla istuessa. Pomonikin tokaisi, että "kun opiskelin, niin tällaisina päivinä lintsasin luennoilta". Niinpä)

Viime keväänä Roomasta ostettu kevättakkini on nyt jossain niin hyvässä tallessa, että äitini ei yrityksistä huolimatta ole sitä löytänyt. Siksi kävinkin hakemassa uuden takin Promodista



Kiva leveä helma sopii hameiden kanssa.
Vad tycker ni förresten att det här plagget heter på svenska? Evighetsdiskussionen jacka-rock-mantel-kappa...
Kuva Promod

Kaupungille menin hakemaan yhtä mekkoa COSista, mutta M-koko oli taas loppunut. Yritän vielä loppuviikosta ehtiä sitä katsomaan, kun myyjä sanoi, että heille tulee niitä kyllä lisää. Olisi pitänyt pyytää vaan varaaman heti ekalla kerralla mulle sellainen.

Huomenna töihin ja BodyPumpiin, torstaina pääsen katsastamaan Bruggen kun sanomme Katalle heipat. Ja perjantai... no, sehän on tietysti Party-Perjantai! :D

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Koti kuntoon ja kevättä kaappiin

Sunnuntai on hyvä päivä mm. pyykinpesuun ja imuroimiseen. Onneksi aurinko paistoi niin saattoi istua ulkona auringossa kirjaa lukien kun pyykki pyöri koneessa.

Eilen kävin ostoksilla keskustassa; tässä hieman esimakua vaatekaapin kevätpäivityksestä!


Photo & Video Sharing by SmugMug


Uusi lempparikauppa COS (H&M:n sisarmerkki)

Koskaan ei voi olla liian montaa huivia

Tää oli kiva ylläri, kun osti vyön, sai sille säilytyspussin


Pussukan sisältö (sininen ja punainen on selkeesti mun kevään värit)
Erityisen kivoja on nuo pienet tekstinpätkät, joita löytyy myös liikkeestä.

Jepujee nyt ei enää ahdista nuhjuiset vaatteet! Promodin kassista paljastuukin sitten vielä keväisempää materiaalia - palaamme siihen.

Nyt Eat Pray Love, vuoden matra. (kuten Elisabeth Gilbertkin, ensimmäiset kuukaudet ovat menneet tuon ensimmäisen merkeissä. Mutta ken tietää, mitä vuosi tuo tullessaan!)

perjantai 4. maaliskuuta 2011

The strawberry&chocolate diet

Tämän päivän ruokaympyrän puolikkaat.

Dagens matcirkel består av två halvor.



Godisbiten.se

Aamiainen check, lounas check, illalla pitää kyllä saada jotain muuta systeemiin.
Vad ska jag äta till middag, suggestions?

tiistai 1. maaliskuuta 2011

The NPB = Nail Polish Blog

Päivän piristys



ja



JA!! Unohdin vallan viikonlopun kivan uutisen; onni suosi minua Carlinan arvonnassa ja voitin uudet hienot aurinkolasit! Ne matkustavat tänne Brysseliin äidin matkalaukussa Pääsiäisenä. :) Kiitän ja kumarran!

Fastlagsbulle / laskiaispulla

Surffailin Stina Auerin blogiin ja mitä näenkään etusivulla, upean ihanan laskiaispullan! Tahtoo!!! Kamala abstinenssi tuosta ihanasta keksinnöstä...

Surfar man in på Stina Auers blogg riskerar man bli sugen på en fastlagsbulle... Ni i Finland har säkert redan ätit många, säkert från Naantalin Aurinkoinen, säkert med både mandelmassa och sylt....

Mut hei, pitäähän mun syödä, että on hyvä tekosyy mennä salille tervehtimään spinningohjaajakomistusta. Muuten sattuman kauppaa, että jouduin spinniin - BodyJam-tunti oli jo täynnä vaikka olin paikalla yli 30min ennen tunnin alkua.

Javisst, tränar man så får man äta bulle, och äter man bulle så får man fara på gymmet och träffa hotta spinninginstruktören ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...