keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

ALE!

Tilailin vähän H&M:n verkkokaupasta... Harmi, että vihreä bikinalaosa oli loppu, mutta sopiihan tuo mustakin. Taustalla torkkupeitto, joka on myös henkkamaukalta.


Nämä löytyivät Kouvolan Pukimosta: huippumerkkiä Vila ja -50% molemmat ;)
Kulmassa näkyy hieman H&M Home-tyynyliinaa, jonka myös tilasin sänkyä koristamaan


Tästä Les Jumelles-rannekkeesta tuli heti mun suosikkikoru!


Nyt odotan vielä Les Jumelles-kaulakorua. Toivoisin, että se tulisi vielä tällä viikolla, ettei tarvitse alkaa kyselemään sen perään. Tuo rannekehan tuli jo viime viikolla.

Tällä viikolla on tuntunut olevan kovin kiire, enkä ole ehtinyt tehdä juuri mitään erikoista. Tänään kuitenkin raahustin töiden jälkeen vielä kaupungille ja Intersportiin etsimään urheilukuteita. Parhaimmat koot olivat tietysti jo menneet, mutta sainpa sentään juoksutrikoot, t-paidan ja sellaisen käsivarren ympärille laitettavan "taskun", johon voi lenkkeillessä tunkea vaikka avaimet ja musiikin.

Äsken tein vielä töihin huomiseksi ihania sinihome-aurinkokuivattu tomaatti - muffinseja. (teki mieli syödä heti kaikki itse! :D ) Tämä viikko on ollut viimeinen minulle tässä ko. konttorissa, työkaverini taas jää äitiyslomalle maanantaista alkaen. Ja kun torstai on aamupalaveripäivä niin päätimme leipoa jo huomiseksi aamiaisen työkavereille. Toivottavasti kelpaa!

lauantai 26. kesäkuuta 2010

Midsommar

Eipä pitänyt säätiedote paikkaansa - aivan ihana Juhannussää on etenkin tänään, lämmintä ja aurinkoista. Eilen hieman pilvisteli, mutta oikein kivasti pystyi saunan jälkeen istumaan parvekkeella siemaillen siideriä!

Koska en jaksanut raahata omaa tietokonettani, seuraavassa kesätunnelmia menneiltä kesiltä. Tämän Juhannuksen kuvia laitan kunhan ehdin, rrrrakastan uutta kameraani!!





maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kesäluettavaa?

Koska kesä tunnetusti on vuodenaika, jolloin pitäisi kaivaa ne kirjat pölyyntymästä kirjahyllystä ja viedä ne nurtsille tuulettumaan, tarvisin nyt vihjeitä hyvästä kesäluettavasta!

Tällä hetkellä menossa on tämä dekkari - kiinalaisen Qiu Xiaolongin ensimmäinen osa Inspector Chen-sarjassa.



Entä tämän jälkeen? Suositelkaapa nyt minulle hyviä kirjoja luettavaksi! Luen mielellään englanniksi, mutta suomen- ja ruotsinkielisetkin kirjat kelpaavat erittäin hyvin.

Vinkkejä vinkkejä vinkkejä! :)

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Störst av allt är kärleken

Voi mikä juhlapäivä!! Olen vieläkin ihan häätunnelmissa ja arvatkaapa vain aijonko katsoa uusinnan, no kyllä!



Näin minä vietin rakkauden päivää:

1) Ostin kukkia


2) Laitoin tiaran päähän


3) Nautin kesäisen roséviinidrinkin häitä seuratessani


Tosi hienoa, että häistä näytettiin niin paljon yleisölle, ihan kuin olisi itse ollut mukana juhlissa! Kuninkaallisen upeaa mutta toisaalta ihanan maanläheistä juhlintaa - aivan älyttömän tolkuttoman ihanan upean mahtava pari!

perjantai 18. kesäkuuta 2010

Varesta

Kun eilen illalla kävelin kotiin Svartesta, törmäsin kuvausryhmään. Tässä siis tehdään uutta Vares-leffaa kotikulmillani. Harmi, ettei sattunut pitkää putkea mukaan ;)




Ulkona torstai-iltana olin, koska ystävämme Heidi oli käymässä T-saaresta. Käytiin syömässä ravintolalaiva Svarte Rudolfilla. Hyvää oli!

Söin hedelmäisen kana-chevre-salaatin, iiihanan hyvää!



Heidi ja Sofia


Amanda ja Meikämanne


Tuli vähän hassunvaloisia kuvia, kun istuimme tuon kangaskatoksen alla. Täytyy vielä opetella lisää kamerankäyttöä!

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Häähumua

Okei okei, myönnettäköön... odotan innolla viikonlopun The Häitä kun nämä kaksi saavat toisensa



Ovathan he nyt aivan hurmaava pari! Ruotsin hovin sivuilla olevat kuvat - oih miten kauniilta Victoria näyttää!

Viikonlopuksi teen tietysti prinsessakakkua pinkillä marsipaanilla ja mansikkatäytteellä. Juomaksi skumppaa, suolaista pitää vielä miettiä. Pakkohan sitä nyt on jotain juhlavaa keksiä. Ja ostaisikohan sitä Stockalta niitä Cloettan virallisia hääsuklaita... Oivoi, minkähän mekon sitä laittaisi...?

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Les Jumelles

Olen vasta äskettäin löytänyt korujen ihanuuden. Aikaisemmin en oikein koruista välittänyt, mutta nyt on toinen ääni kellossa. Siksi onkin pakko esitellä Les Jumelles - espanjalainen siskosten pyörittämä korukauppa.

Aivan ihania koruja heiltä löytyy, mutta tietysti omat suosikkini ovat "sold out". Löysin silti muutaman suloisen jutun... :) Putiikki on mitä ilmeisimmin keski-Eurooppalaisten suosiossa. Korut eivät ole hinnalla pilattuja, ja Suomeenkin niitä toimitetaan suht pientä toimitusmaksua vastaan, alkaen 5 €. Ei paha, eihän!

Nyt jään siis odottelemaan aarteitani, lupasivat toimittaa viikossa!

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Opettelua

Uijui, kyllä on kivaa ja samalla tuskaista opetella digijärkkäriä! Pitää vain kuvata paljon niin eiköhän sitä sitten opi!

Muuta tänään tapahtunutta:

ostoskierros, josta tuloksena esim. pari söpöä t-paitaa Zarasta (ja muutama muukin juttu) Ihania ihania, jopa lappukin on söpö!




... ja uusi (sekin aika söpö, eikö?) irtopuuteri, jonka valitsin Sokoksen uudesta Icon-sarjasta. Kauniita purkkeja ja myyntilauseet purivat: pitäisi olla paljon luonnonmukaisia ainesosia




Koukutus BonAquan namiin veteen



Iltapäivällä halusin jotain maistuvaa masuun ja tein tällaisen juustokakun



Semmosta tänään. Ihanaa, että on viikonloppu! :)

torstai 10. kesäkuuta 2010

Palkkapäivä

Huomenna perjantaina kilahtaa ensimmäinen kesätyöpalkka tililleni, joka tietysti tarkoittaa: SHOPPING!

No ei, en tarkoita mitään hullua ostosrundia vaan olen tyytyväinen, että vihdoin on rahaa ostaa niitä perusjuttuja (ja ehkä vähän jotain pientä extraa)

Ykkösenä ostoslistalla on siis digijärkkäri. Olen jo niin kauan ollut lopen kyllästynyt Canonin pokkariini, joka vuosien saatossa vain kerta kaikkiaan on väsähtänyt. Raukka on kovia kokenut ja ollut monessa mukana. Nyt siis päivitän järkkäriin ja alan kehittää taiteellista puoltani kuvauksen myötä.

Vaatekaappini tarvitsee myös täydennystä. Vaateostoslistalle kuuluu pellavahousut (pitkät) ja kaunis ja hyvälaatuinen jakku/bleiseri. Tällä listalla on extra: Zaran ihana valkoinen pitsiliivi, jonka bongasin viime viikolla kaupasta ja monesta blogista, esim täältä. Todella kaunis vaatekappale, joka varmasti sopii kesään. Tuolla Carolinen blogissa näkyy myös Ginan nätti pitsijakku, jonka aikaisemmin keväällä jätin rahapulassa kauppaan. Arvatkaapa harmittaako?! Se olisi aivan täydellinen kesäjakku!!

Haussa on myös mukavat, korkeakorkoiset kesäsandaalit; sellaiset, joilla on mukava kävellä ja jotka näyttävät hyvältä. (Mahdoton yhtälö?)

Kesäkosmetiikkaan pitää myös satsata, koska irtopuuterini on aivan finito. Viimeiset muruset siitä käytän huomenna. Myös joku kaunis ja kevyt meikkivoide tai sävyttävä päivävoide pitäisi löytää (suosituksia otetaan vastaan!!! - Diorskinin Forever on hieman liian paksu kesämeikkiin.

Ja niin, tietysti se kuukauden "luksus" eli naapurimaan uusin Ellehän on myös ilmestynyt kaupan hyllylle, se pitänee myös hakea vkl-luettavaksi! (Mikä parempi tapa viettää sadeviikonloppua kun lehtiä lueskellen ja ehkäpä katsellen jotain hyvää leffaa! Vieläkin on Inka-Marialta lainattu toinen italialainen leffa Ricordati di me katsomatta)

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Kirjastosta

Tänään kävin lainaamassa mm. tämän kirjan




Ja eikun lukemaan!

lauantai 5. kesäkuuta 2010

SATC 2 med tjejerna!

Olipa mukava tapa aloittaa viikonloppu, kun eilen käytiin tyttöjen kanssa katsomassa SATC 2 ja tietysti juomassa muutama drinksu leffan jälkeen! Ja kyllä tykkäsin tästä kakkososasta - paljon! Ihania vaatteita ja tavaroita, ihan hauskoja vitsejä ja koko mahtava SATC-jengi. Juonen suhteen minulla ei ollut suuria odotuksia ja olihan leffassa pari vähän hassua käännettä, mutta kokonaisuudessaan jäi hyvä mieli eikä pelkästään kauniiden asioiden takia. Elokuvassa oli myös muutama aito kohtaus, kuten Charlotten ja Mirandan keskustelu lapsista ja perhe-elämästä.

Musiikista on myös pakko mainita - monta kivaa biisiä oli saatu mukaan!

Tässä muutama kuva illalta.

Tykkään tosi paljon tästä Lindexin mekosta!



Osa leideistä drinkillä leffan jälkeen (ärsyttää, kun vieressäistuvista ei koskaan tule otettua kuvia...)




Olipa tällaisetkin pakko tilata







Tänään erittäin tuulisen päivän outfit oli tämä

torstai 3. kesäkuuta 2010

Bye bye Sara

Ystäväni Sara viettää kesänsä Genevessä. Viime keskiviikkona vietimme tyttöjen iltaa ja sanoimme heippa Saralle. Herkkuja oli siinä monenlaista. Minä tein mansikkakakkua Leilan tapaan:


tiistai 1. kesäkuuta 2010

Shopping in Brussels

Tässä muutama Brysselin löytö:

* Promodista nämä



Promod on luokassa Zara/Mango/H&M/Lindex. Suht halvoilla hinnoilla kivoja vaatteita ja laatukin näytti olevan ihan ok. Etenkin tuo raitatakki oli löytö, jota jo käytin tänään töissä. Perrrfect.

Toinen kiva kauppa on We, josta löytyy myös miesten vaatteita. Sieltä mukaan tarttui puuvillainen raitamekko lyhyillä hihoilla.

Harmi, että jouduin lähtemään heti maanantaina kotia kohti, jäi apteekki ja La Roche-Posay käymättä ja en olisi pannut vastaan vielä yhtä shoppailupäivää. Perjantai kun oli siinä mielessä rankka, että olimme Liinan kanssa koko päivän kaupungilla. Iltapäivällä kauppakeskuksessa alkoi jo väsyttää jalkoja inhottavasti. Niin paljon ei kuitenkaan väsyttänyt, ettenkö olisi viettänyt hyvää tovia kaupassa nimeltä Six. Mukaan lähti korvakoruja ja sormuksia vähän liikaakin... ja mitä ihania juttuja vielä jäi kauppaan... oijoi.

Nyt voikin sitten alkaa miettimään, mitä laitan perjantain tyttöjen leffailtaan päälle. Mennään katsomaan SATC2 kaveriporukalla, pistetään hienot mekot ja korkkarit jalkaan ja nautitaan ehkä cosmot näytöksen jälkeen! :D

Aijuu. Ostin lentokentältä Chanelin huulikiillon
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...