maanantai 31. toukokuuta 2010

Brussels 1

Best of:

Parc de Bruxelles

Pommes Frites!

Kukkia Grand Placella

Liina ja Iida

Ai mikä asfalttiviidakko?

Brysselin herkkuja

Takaisin Turussa!

Olipas mukava viikonloppu Brysselissä! Nyt vähän väsyttää, enkä jaksa laittaa heti kuvia, mutta ehkäpä niitä tulee loppuviikosta.

Brysseli on kiva kaupunki, suosittelen! :)

maanantai 24. toukokuuta 2010

Kesä - ja nassu kiittää!

Ihanaa! Tällä hetkellä peilistä katsoo ihan erinäköinen ilmestys kun talvella: ei syviä ryppyjä silmien alla, ei finnejä ja jopa vähän väriä ovat kasvot jo saaneet. Nassu tykkää siis kesästä ja minäkin kun ei tarvitse turhautua sadan naamarasvapurkin kanssa ja silti kärsiä kuivasta ihosta ja rypyistä silmien alla.

Ostin Rooman reissulta La Roche-Posay Hydraphase XL voidetta, jossa on SPF 15 - siis täydellinen rasva kesänassulle! Täytyy yrittää löytää apoteekki Brysselistä, että saan varastontäydennystä. Sarjalla on muitakin tuotteita, jotka vähän kiinnostaisivat...



Mutta niin mahtava fiilis kun iho on kunnossa, jippii!! :D

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

End of summer

Boo. Tänään on ollut sateinen ja aika kylmä päivä. Houkuttelin silti A:n mukaan lenkille ja oli ihanaa kävellä raikkaassa ulkoilmassa vaikka vähän satelikin.

Eilen pääsin ensimmäistä kertaa tänä kesänä puistoon vähän arskaa katsomaan kun lähdettiin jo kymmeneltä Kupittaalle. Kun alkoi ripsiä vettä suunnistin kohti kaupunkia etsimään tuliaisia Brysseliin ja ostamaan tarpeellisia tavaroita. Tajusin, että matkaan on enää muutama päivä ja periaatteessa vain kaksi iltaa, koska keskiviikkona vietämme "kevätkauden päättäjäisiä" kaveriporukalla. Kaupungilta löysin tarpeellisten tavaroiden lisäksi vähän muutakin... kuten:




Nämä olivat täsmäostoksia Vertsun kesähameeseen. Mukaan lähti myös H&M-toppi samaan hameeseen. Ja Hear Ye Hear Ye tuo H&M:n kynsilakka on aivan mahtavaa! Ihana väri ja kuivui tosi nopeasti! Nyt sitten testataan kestävyys kun huomenna taas pääsen jakamaan rahaa. Mutta wau, 2,95€ hintaiselta lakalta ja nyt uskomaton suoritus! Uusi suosikkini :)

Eilisen chillailu ja tämän päivän siivoaminen ovatkin sitten tasapainottaneet tätä viikonloppua mukavasti. Nyt on kaappi täynnä puhtaita ja silitettyjä kesävaatteita ja huomasinkin omaavani aika ison kasan vaatteita kun niitä nyt kerralla talven jäljiltä pesin ja silitin. Huh. Kun vielä imuroida ehtisi...

Huomenna töihin: 3 päivää pankkia ja sitten kohti Brysseliä - tuhkapilvet pysykää poissa!

torstai 20. toukokuuta 2010

Ei mitalia

Ei tullut taaskaan kultaa jääkiekossa eikä edes mitalia. Voi höh. Mielellään olisin kannustanut Suomen joukkuetta vielä parissa ottelussa...

Huomenna tämän viikon viimeinen työpäivä eli PERJANTAI! Jihuu! Lauantaina pitää tehdä pidempi kaupunkikierros ja etsiä matkalle vähän tuliaisia ja myös muuta tarpeellista kuten taas uudet stay upit. Voisi kuvitella, että jo 2010 mennessä olisi keksitty nailonit, jotka eivät mene rikki heti ensimmäisellä askeleella.

En ole vielä keksinyt mitä laitan päälleni juhlatilaisuuteen, joka on siis kummityttöni ensimmäinen rippitilaisuus. Ilmeisesti sinne ei ole tapana pukeutua mitenkään erityisen juhlavasti, mutta joku kiva asu pitää keksiä.

Perjantaina mulla on sitten ns. vapaa-aikaa eli kun Suski + perhe on koulussa ja töissä, mä voin kierrellä kaupungilla. Nyt viime Brysselin visiitistä vaan on niin kauan, etten enää yhtään muista mitä missäkin on. Ehkä suunnistan vain Rue Neufille ja ajattelin myös käydä taidemuseossa katsastamassa näyttelyn. Brysselivinkkejä otetaan mielellään vastaan!

Nyt loppu-House ja L-koodi!

tiistai 18. toukokuuta 2010

Taas jatkuu

Huomaa taas, että kesä on tullut, koska tuntuu, että elämässä ei tapahdu juuri sen kummempaa. Tämän viikon harjoittelen siis kesätöitä ja harmikseni taas huomaan, että päivän jälkeen olo tuntuu tosi nuukahtaneelta.

Koska olen ollut Turun ulkopuolella töissä päivä venyy vielä lisää. Lounaan ja päivällisen väli venyy sekin aivan liian pitkäksi ja kotiin tullessani on hirmunälkä. Pitänee kehitellä jonkinlainen välipalasysteemi töihin ja ottaa se iltapäivän kahvipaussi vaikka virallisesti meillä ei sellaisia tunneta. (Kiva olla hei syömättä parhaimmassa tapauksessa yli 6 tuntia... sen jälkeen ei välttämättä enää jaksa)

Mutta jostain on ihan pakkopakko löytää tsemppiä kesään. Kesäkuun olen onneksi tässä ihan lähellä töissä niin yritän käydä ahkerasti lenkillä ja salissa. Elokuu on myös suht ok kuukausi, koska työmatka käy keskustan kautta, jossa myös kuntosali sijaitsee. Töiden jälkeen sitten vaan suoraan salille.

Ruokavalio tietysti auttaa projektissani ja tänään teinkin Oopsies-leipiä raejuustosta. Saa nähdä miltä maistuu, olen nimittäin aiemmin tehnyt niitä vain Philadelphiajuustoon. Rakastan leipää, mutta yllättävän helppoa on ollut kävellä leipähyllyn ohi kaupassa. Oopsiet ovat vain sen verran hyviä välipaloja, että oli pakko tehdä! LCHF-ruokavalioon perehtymättömille Oopsiet näyttävät suurinpiirtein tältä:



Ja jottei tämä päivitys kuulostaisi niin negatiiviselta niin on pakko mainita, että odotan ensimmäistä kesätyöpalkkapäivää kuin kuuta nousevaa... Money Money Money...

maanantai 17. toukokuuta 2010

Long time no update!

Mutta se ei tarkoita etteikö mitään olisi tapahtunut!

Floran kevätkonsertti meni kivasti ja oli ihan hauska olla välillä kuuntelijan roolissa. Meidän ohjelmanumeron peruuntuminen juhlissa tietysti harmitti. No, saadanpa harjoitella lisää ja olla sitten tosi tosi hyviä jossain syksyn juhlassa. Omassa kamerassani ei ole yhtäkään kuvaa konsertista eikä myöskään juhlista - kun on hauskaa niin ei ehdi ajatella tallentamista.

Viikonloppuna tein myös ihanan kevätretken Hankoon ja Tammisaareen kun kävin kuuntelemassa Örjanskörenin konserttia Tammisaaren kirkossa A:n ja sen perheen kanssa. Oli ihanan kesäinen päivä ja mikä konsertti! Just täydellinen keväiseen sunnuntai-iltapäivään! Pari kuvaa reissusta:

Välkommen till Hangö!




Värikkäät kuoroasut





Örjanskören ja solistit





Tällä viikolla luvassa töitä töitä ja töitä... ja tuhkapilven seurailua - mahdanko päästä Brysseliin ensi viikolla...

tiistai 11. toukokuuta 2010

Hiljaista

Jostain olen nyt saanut ihan hirveän yskän ja mun ääni on mennyt kokonaan. Sopivasti näin ennen kuorokonserttia ja pitihän meidän esiintyä kvartetinkin kanssa kuoron kevätjuhlissa konsertin jälkeen. No, meikäläinen istuu sitten sivussa konsertin ja varmaan tulee kivat juhlat kun ääntä ei lähde. GREJT! :(

Nyt ei edes piristä uusi kevätjuhlamekkokaan...

lauantai 8. toukokuuta 2010

Köh köh taas

Hohhoijaa, en kyllä ymmärrä mikä mun kurkkua ja keuhkoja vaivaa, taas kamala yskä ja ääni kuin olisi varis kurkussa!

Ja toinen BUU! on se, että Lindexin raidallinen toppi/tunika, jonka ostin Vapuksi oli toisen käyttökerran jälkeen niin nyppäinen, että palautin sen. Kassaneiti oli kovin ymmärtäväinen ja hyvitti topin mukisematta - kerroin ihan rehellisesti, että aikaisemmat Lindex-ostokseni ovat aina olleet oikein laadukkaita. Tilalle otinkin tämän



jonka aijon yhdistää tähän


Marimekon Ninette-rannekoru, jonka haluan vihreänä tai pinkkinä. Kengistä en nyt oikein tiedä, olisiko sittenkin pitänyt pitää ne valkoiset nauhakengät? ;) Tekisi mieli räväyttää jollain kivoilla värikkäillä korkkareilla, jotta väripläjäys olisi täydellinen. Harmi vain, etten taaskaan taida ehtiä kaupoille eikä rahapussikaan siitä ilahtuisi...

Ja btw, mun mielestä Marimekon kevään uutuudet ovat aivan ihania! Paljon mekkoja, joita voisi hyvinkin käyttää kesäjuhlissa. Etenkin Samu-Jussi Kosken luomukset miellyttävät!

Tässä kiva blogi - tahdon tuollaisen raitamekon!!!

perjantai 7. toukokuuta 2010

Kouvolassa

Tein junassa pitkän päivityksen, mutta sitten netti ei enää suostunutkaan toimimaan välillä Helsinki-Kouvola... ja nyt en enää viitsi sitä julkaista. Uutta päivitystä peliin siis!

Olen Kouvolassa minilomalla - ihanaa! Tosi rentouttavaa päästä pois Turusta välillä...

Aikaisemmin mainitsinkin, että vapusta ei jäänyt kuvamateriaalia, tässä todiste

Vappulaulut Vårdiksella




Floramölkkyä 2.5.2010 - pirun kylmä oli auringosta huolimatta!



Oli meillä kuitenkin vappuherkkuja;
Leila Lindholmin ohjeen mukaan mutakakkumuffinsi kermavaahdolla ja mustikoilla




Sitte hyppy Kouvolaan - kävin heti ekaksi tervehtimässä kummipoikaani Riikoa ja siskoansa Reettaa.

Pienet pyöräilijät



Sisko ja veli



Ja niin, tänään tuli tosiaan käytyä moikkaamassa Satua - tässä tulos:

maanantai 3. toukokuuta 2010

Voi itku...

Tiedättekö kun välillä on niitä päiviä, kun tuntee olonsa aivan hirmuällöttäväksi! Tukka on likainen, naama tuntuu rasvaiselta ja kroppa superlihavalta. Tänään on ollut juuri sellainen päivä Vapun herkuttelujen jälkeen! Voi itkujen itku, huomenna kyllä ryhdistäydyn!

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Valborg

Heips, Vapputervehdys aurinkoisesta Turusta! Kohta on aika perinteisen (viime vuodesta) Andra Maj-picknickin :) Kamera oli mukana vapunvietossa, mutta kuvia sille tarttui huimat 4 kpl Vartiovuorelta. Hmm...

Kovasta tuulesta huolimatta meinataan mennä puistoon picknickille ja Monopoly lähtee tapansa mukaan seuraksi. Toinen hauska peli, mitä voin suositella on OogaChakka - musiikkipeli, jonka ystäväni Amanda osti Ruotsista. Siinä pitää tietää siis laulujen sanoja.

Mutta ensin Flora-mölkkyä, sitten Monopolya. Nyt lähden katsomaan, onko K-kauppa auki - pakko saada Pepsiä ja Karrrkkia! (ei, ei mitään krabbisruokaa, olin eilen ihan kiltisti kotona jo 12-maissa)

Hauskaa Vappuviikonlopun jatkoa!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...