tiistai 29. syyskuuta 2009

Herätyksiä

Viime aikoina konkreettinen herätys on usein tullut naapurin iskuporakoneen äänestä - remppaa remppaa. Myös tänään heräsin samaan ääneen mutta eipä haittaa koska tiistaisin menee BodyBalance 9.30 Nautiluksella!

Nyt tuntuu siltä, että tää syksy vihdoin lähtee käyntiin! Uusia alkuja, nyt aion satsata taas terveyteeni, kuntoilla, syödä terveellistä ruokaa, ulkoilla ja nauttia elämästä ilman turhaa stressiä.

En ole kesäihminen - aina kesällä energiatasoni laskee nollaan, enkä viitsi/jaksa/tahdo tehdä mitään muuta kuin möllöttää. Tämä voi toisaalta johtua siitä, että kesälomaahan minulla ei ole ollut vuosiin.... anyway! Syksyllä energiat taas löytyvät ja kaikki tuntuu pikkasen helpommalta. Tänä syksynä en jostain syystä vielä ole löytänyt energioitani mutta tämä tiistai tuntuu lupaavalta! NYT jos ei koskaan.

Mukavia syysasioita:
* Saa vaihtaa untuvapeiton
* Saa käyttää villakangastakkia ja kaulahuiveja. Kohta kaivan piponkin esille
* Saa polttaa kynttilöitä
* Saa juoda kaakaota
* Saa tehdä ihania keitoksia naapureiden omenasadosta - ihan eri asia kuin kaupasta ostetut omput!
* Saa kuunnella syysmusaa, jota on mm. levyt näiltä artisteilta:

Olen syysihminen ja tän syksyn tekee vielä paremmaksi se, että opiskelen nyt uutta ainetta, josta todellakin tunnen pitäväni ja saavani jotain irti! Sitäpaitsi aloitin myös uuden kielen opinnot, italiasta tulee viides vieras kieleni englannin, saksan, ruotsin ja ranskan ohella. Benissimo!

maanantai 28. syyskuuta 2009

Hyvää

Kupittaankatu ei ole ollenkaan huono paikka asua. Ystävälliset naapurit laittavat ylimääräiset omenansa kadunvarteen laatikkoon, mistä niitä voi käydä hakemassa. Tänään tein ihanista punaisista kaneleista omenakiisseliä ja hyväähän siitä tuli. Nyt kelpaa löhötä telkan edessä katsellen maanantai-illan putkea: Huippis ja Täydelliset Naiset!

Tein myöskin jotain netilleni - nyt se toimii salamannopeasti! Jippii!

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Viikonloppu



Että tällainen jäätelö on ollut viikonlopun huippuostos. I H A N A A jäätelöä, naminam!

Äiti oli vierailulla, shoppailtiin ja käytiin katsomassa Kalevala-näyttely taidemuseossa. Vallan rentouttava ja kaiken puolin mukava viikonloppu, jonka päätin äsken leffaillalla. Vuokrasin The Dark Knight ja Män som hatar kvinnor leffat ja pidin molemmista. Ehkä ens viikonloppuna vois käydä katsomassa toisen osan Millennium-sarjasta kuorontäyteisen viikon päätteeksi.

Mutta voisko nyt jo tulla kunnon syksy, kylmä ilma, että pääsis käyttämään kivoja syysvaatteita?

maanantai 21. syyskuuta 2009

Apua

Tänään heräsin 7.40 kamalaan kolaukseen. Nousin katsomaan mitä oli tapahtunut ja näin pienen kauniin enkelikoristeen, jonka olin saanut äidiltä siivettömänä keittiön lattialla. Olin illalla laittanut enkelin istumaan liesituulettimen päälle, siinä se oli ollut koko yön kunnes 7.40 pieni Tallinnasta ostettu taulu päätti ottaa ja kaatua itsekseen ja heittää enkelin lattialle. Ihan kamala näky, enkeli, jonka molemmat siivet on katki!! Tämä on ihan selkeesti joku universumin viesti, odotan koko ajan, että jotain hirveetä tapahtuu. Huh. Ei kiva. Tällaiset tapaukset tekee ihmisestä taikauskoisen...

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Nam

Käytiin Teinissä syömässä jubbekomitean kanssa: hyvää ruokaa ja vielä parempaa seuraa.

Todettiin vaan, että aikas onnistuneet jubbejuhlallisuudet kaikin puoli. Hyvä me ;)

Huomenna vihdoin ja viimein taidehistoriaa ja sen jälkeen Kouvolaan! Jee!!

maanantai 14. syyskuuta 2009

Kiva

Twitter-update-jutska toimikin sitten just yhden päivän.

Hrmpf

Eikä vieläkään konstvetenskapia.

Kävin sen sijaan Mammuttimarkkinoilla ja ostin koko vuodeksi kaurahiutaleita. Ei lopu kesken nyt ei.

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Alkuja

Tänä syksynä olen aloittanut kaksi uutta ainetta, italian ja taidehistorian (konstvetenskap) ja olo on kuin koululaisella! Tänään jopa päällystin muovilla italiankirjani ja pakkasin laukkuni huomista "koulupäivää" varten, ettei aamulla unohdu mitään. Huomenna menen myös ensimmäistä kertaa taidehistorian luennolle tai "mentortapaamiseen", josta mulla ei ole hajuakaan mitä se tarkoittaa. Kurssihan alkoi samaan aikaan kun olin Italiassa Floran kanssa eli olen missannut ensimmäisen viikon. Viime viikolla taas proffa oli sikainfluenssassa, eikä luentoja pidetty. Jännittävää siis, en tiedä yhtään, mitä odottaa.

Toivoisin myös, että tällä viikolla saisin syksyn kunnolla käyntiin. Viime viikko meni ihan koomassa, enkä saanut yhtään mitään aikaiseksi. Odotan myös tosi paljon, että pääsen käymään kotona Kouvolassa. Vien pienet Italian tuliaiset ja moikkaan äitiä ja iskää pitkästä aikaa. Sain myös tietää, että satutaan Kiiran kanssa samaan aikaan Kouvolaan - pakko ehtiä treffata ja vaihtaa kuulumisia. Ollaan nyt about 4-5 vuotta yritetty järjestää kyläilyä TRE-TKU välille, mutta ei vaan onnistu jostain syystä :D Ihan uskomatonta. Ehditään varmaan molemmat muuttaa muualle ennenkuin kumpikaan ehtii toisen luokse kylään. Sitäpaitsi Kiira + äiti lähtee Italiaan ja haluan kuulla kaiken heidän matkasuunnitelmistaan.

Asiasta kukkaruukkuun, näin viime yönä tosi todentuntuista unta, että iskän eno lähetti mulle tukun käteistä, seteleinä, postissa. Mistähän tämä kertoo?! Toivottavasti oli enneuni ;)

torstai 10. syyskuuta 2009

Petra tahtoo

kasvohoidon aurinkorasvan ja melkein kahden viikon hikoilun pilaamille kasvoilleni,

ilmaiset liput Habitare-messuille,

leffaan katsomaan Inglorious Basterds-pätkän, joka vaikuttaa hauskalta, sitäpaitsi siinä on hahmo nimeltä Aldo.

Qiu Xiaolongin dekkarit, joita en löytänyt Italian-matkalta,

oppia tekemään hyvää omenahilloa naapurin jakamista omenoista (Kupittaankadulla on mukavia naapureita).

Ja lopuksi pieni musikaalinen lisäys: La donna è mobile, laulu, joka on soinut päässä Italian-matkasta lähtien. Jostain syystä kuvittelin meneväni katsomaan Rigoletton, vaikka oikeasti kyseessä olikin La Traviata. No, Verdi kun Verdi, vai mitä ;)

ps. kannattaa kuunnella ihanan Anna Netrebkon versioita La Traviatan aarioista esim täällä. Mun lemppari, ihana ihana ihana <3

Ei mee hyvin

Tää syksy ei vaan tahdo näköjään lähteä käyntiin. Omenapiirakkakin epäonnistui - se ei voi povata hyvää.

Start-nappula on nyt hukassa, ken sen löytäisi?!

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Onko pakko?

Jos ei jaksa, viitsi eikä tahdo?

Joku post-kesä-/post-turnee-kuolema selkeästi käsillä kun ei huvita tehdä muuta kuin käpertyä peiton alle.

Boo. Life sucks and then you die.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...