perjantai 29. toukokuuta 2009

Kevätjuhlat

Nyt on "loma" Kouvolassa lopuillaan, huomenna lähden Helsinkiä kohti. Pidetään mahtavan ystäväporukkani kanssa kevätjuhlat, joihin kuuluu kukkamekot, todistukset, esityksiä ja tietenkin hyvää ruokaa ja juomaa. Sunnuntaina lähden sitten Turkuun takaisin ja kesätöihin Paraisille.

Kouvolanvisiittiin on kuulunut mm. mökillä oleskelua ja Tykkimäkikäynti. Ihan lapsuuden kesät on tullu mieleen kun on ollut hyvä sää ja on saanut nukkua pitkään. Vain Summeri ja pyöräretki Käyrikselle eli Käyrälammelle (paikallinen uimapaikka) puuttuu.

Pääkaupungin kautta siis kesänviettoon Suomen Turkuun, eiköhän tästä taas aivan oivallinen kesä tule!

tiistai 26. toukokuuta 2009

Hyi saaaaaatn...

On pakko vaan kirjottaa tää johonkin ylös etten missään nimessä unohda:

olen ihan helevetin läskissä kunnossa, nyt loppu syöminen ja alko lenkkeily!

Koko kevään oon vaan stressimässännyt, enkä ole ehtinyt liikkumaan. Kaikki vaatteet tuntuu pieniltä ja ne kivat kesävaatteet, jotka ostin Thaimaasta ei mahdu päälle ollenkaan. Hyi saatana!!

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kohti Kouvolaa sekä kyttääjä iskee jälleen

Päätin, että kesä alkoi virallisesti eilen jokilaivasiiderillä. Tänään onkin ollut sopivan kesäinen päivä, joten en voi olla väärässä. Kesästä kertoo myös kipeät kohdat jaloissa kesäkenkien jäljiltä ja naapurinsedän selän- (ja leikkurin-) rikkomisoperaatio ruohonleikkurin kanssa. (kiitos kuudennen kerroksen ikkunat, näkyy suoraan toisten pihoille :D )

Tänään suuntaan siis about viikoksi Kouvolaan, pikaisen kvartettikeikan jäljiltä. Tänään olen myös ehtinyt istua Amandan kanssa hetken puistossa jäätelöä syöden. Eilen käytiin syömässä Benellis'ssä ja leffassa katsomassa Angels and Demons - oli hyvä! Siistimmän siitä teki vielä se, että on käynyt niissä paikoissa, jopa siellä kuolleiden kaupungissa Pietarin kirkon alla.

(Nyt sai setä apua tädistä, jokohan onnistuu ruohonleikkurin käynnistäminen...?)

Tekispä mieli ostaa uudet kesäkengät, mulla ei oikein ole sopivia...


torstai 21. toukokuuta 2009

Eiiiiii!

Voi taivas kun voi olla vastenmielistä! En vaan saa aloitetuksi kandin muokkaamista ja kaiken huipuksi olisi vielä yksi kokonainen case-tehtävä ja raportin viimeistely. Yök, en jaksa, viitsi enkä välitä.

Tänään pitäisi olla pyhäpäivä = vapaa, sitäpaitsi ilmakin on niin kurjan harmaa.

Mistä ihmeestä saan inspiraation, mistä oi mistä?!

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Hihi

Olin elämäni ensimmäisen kerran yksin konsertissa kuuntelemassa King's singersiä. Aivan upee lauluyhtye ja tällä kertaa sain tavata heput! Jakoivat nimmareita konsertin jälkeen ja jutustelivat mukavia. Sain kehuja kynsistäni (!) ja kiittelin kovasti hienosta konsertista. KS on saanut uuden jäsenenkin, Timin, joka oli kyllä aikamoinen suklaasilmä, iiks.

All in all, aika jees.

tiistai 19. toukokuuta 2009

Palautumista

No oli kyllä kiva viikonloppu! En nyt enää oikein osaa sanoa siitä mitään muuta, on aika tyhjä ja väsynyt olo.

Nyt pitää vielä taistella kandi jonkinmoiseen kuntoon, että se menee läpi. Ensin tavoitteenani oli ainakin nelonen mutta nyt en vaan jaksa enää välittää! En halua nähdä koko tekstiä enää ikinä! Sitäpaitsi jäljellä on vielä kaksi case-tehtävää; toinen rästi, jonka sain Flora-Åkturin takia ja toinen, joka on kurssin tentti.

Haluaisin itseasiassa jo töihin ja aloittaa kesävieton ihan tosissaan. Enää tämä viikko, enää tämä viikko, jaksaa jaksaa jaksaa...

Sitäpaitsi haluan lähteä Brysseliin, melkein jo eilen varasin lennon mutta joutuisin olemaan yksin päivisin kun sisko ja ystäväni Minna työskentelee ahkerasti. Jos saan kaverin niin lähden lauantaina. That's decided.

perjantai 15. toukokuuta 2009

...

No nyt alko jännittää!! Apua!!

torstai 14. toukokuuta 2009

Puheita ja puhetta

Elämä kahdella kielellä ei aina ole helppoa. Jotkut asiat vain kuuluvat yhteen ruotsinkielen kanssa, kuten nyt tämä.

Jag är dålig på att hålla tal. Jag kan prata spontant men när jag måste på förhand bestämma vad jag ska säga blir det svårare. Då blir jag rädd för att tappa den röda tråden, att glömma bort vad jag skulle säga och dessutom pratar jag snabbare som gör att jag ibland börjar stamma allt för mycket. Ei hyvä. Jubileet innebär ju en massa tal och till solenna akten MÅSTE jag bara ha ett tal som jag inte bara hittar på på plats. Så nu gäller det alltså att öva så att jag inte råddar bort mig... Och det värsta är att jag inte ens tycker om tal. För det är så få som kan tala, hålla ett intressant och betydelsefullt tal, oftast blir det ju bara pinsamt och långtråkigt när man vet att folk vill festa och inte lyssna på en massa jåms.

Men jag har alltså ett tal som tar ungefär 5 minuter. Det innebär en rolig anekdot och många personliga åsikter. Och det är ett kort tal. Får man vuxenpoäng för tal med endast en rolig anekdot?

keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Juhlaviikot

Nyt on Floran juhlaviikko avattu, epävirallisesti pressissä maanantaina ja eilen yleisölle. Näyttely oli oikein onnistunut ja julisteet oli tosi hienoja! Olen niin ylpeä kuorolaisistani, jotka on jaksaneet puurtaa juhlien eteen. Ilman vapaaehtoisia ei koko juhlia olisi! Nyt vaan odotellaan viikonloppua, jonkunmoinen puhe pitäis kai vielä kirjottaa...

Tänään juhliin valmistautuminen jatkui kynsillä, tuli aika hurjat! Olis pitäny ottaa tavalliset kärjet ranskalaisten sijaan, mulla on niin pienet kynnet, että nää näyttää koomisilta. No, kun oma kynsi kasvaa ton geelin alla niin eiköhän näistä vielä hyvät tule. Nyt vaan totutteleminen pitkiin kynsiin, ihan outoa kirjottaakin tietokoneella kun sormenpäät omituisessa asennossa :D

Tänään on myöskin Floranpäivä, kohta suuntaan kaupungille jäätelölle eli siivous saa taaskin odottaa... Illalla pitää taas raahautua Sibbelle El Hambo-harjoituksiin, esitetään se juhlaillallisella. Missähän mun nuotit on...

lauantai 9. toukokuuta 2009

Mukava yllätys

Etsin vaatteita ensi viikon koitoksiin ja iloiseksi yllätyksekseni löysin yhden mekkoni taskusta 20 € :D Jee!

Tässä vaiheessa jubbesuunnitelmat:

* maanantaina Kenkäfriikistä ihana pinkki laukku

* tiistaina kampaaja - väriä päähän

* keskiviikkona kynnet

* perjantaina aamulla Pimp my Tattoo eli koristellaan perhonen juhlakuntoon

* lauantaina kampaus

Meikkauksen meinaan suorittaa itse, pitäis ehkä ostaa joku kiva uusi luomiväri, vaikka olenkin aika huono käyttämään sellaisia. Tähän mennessä hankittu jo uudet olkaimettomat liivit ja elämäni ensimmäiset stay up-sukat (!! kyllä). Odotan niin paljon uusia kynsiäni, ihanaa päästä näistä hirvityksistä. Luulen, että jo kynnet tekevät juhlistani 100 kertaa paremmat mutta toivon tietysti, että kampauskin onnistuu.

Asut on myöskin harkittu, laitan pressiin ja tiistain näyttelyn avajaisiin tätini 70-luvun kukkamekon ja Thaimaasta hankitut korkkarit (laukku ?), perjantaina dammiddagille Thaimaan vihreä cocktailmekko + samat korkkarit (Minkä ihmeen laukun mä otan!?) ja sit tietty lauantaille Thaikuista hankittu turkoosi juhlamekko + kengät + Kenkäfriikin laukku (huivia vois käydä vielä kattomassa, luulen, että mun pinkki perhoshuivi ei o tarpeeks juhlava)

Eli jeejeejee, kohta on jubbe ja saa pynttäytyä kunnolla, jeejeejee! :D

perjantai 8. toukokuuta 2009

Apua...

Nyt tuntuu kyllä vähän hassulta kupolissa, 4 tuntia nimilistojen tuijottelua ei tee hyvää... hekottelen edelleen itsekseni hupsuille nimille ja silmissä vilisee... Huomenna jatkuu! :D

torstai 7. toukokuuta 2009

Tuuletusta

Mjoo, ei sitten tänäänkään nukuttu. Kahdeksalta aamulla ovikello soi ja ikkunaäijät marssivat sisään. Tai no, ehdin kyllä pukeutua just ja just ja siirtää sängyn ikkunan edestä pois... Pakenin Eclipse-kirjan kanssa istuskelemaan puiston penkille hetkeksi mutta jouduin palaamaan aamupalalle. Onneksi olin varannut kosmetologin klo 11 niin pääsin vähän jaloista pois. Kun palasin kasvohoidosta ei homma vieläkään ollut valmis... Ilmeisesti ikkunaukkoja ärsytti läsnäoloni ja vihdoin ja viimein ne päätti asentaa uuden ikkunan ja karmit. Thank you!

Jättivät tietysti jälkeensä hirveän sotkun, joten loppupäivä onkin mennyt siivotessa. Nyt on siistiä, hyvähyvä. Tosin hukkasin bambukaihtimen toisen kiinnikkeen, joten ilmeisesti joudun huomennakin heräämään auringon noustessa... Aamuaurinko EI ole hyvä juttu...

Tässä muutama kuva eiliseltä paattiretkeltä:


Cillah och flaggan

3/4 Prosecco

Oli muuten aika hieno paatti!

Turussakin asuu merenneito

Ja tässä muutama ikkunaprojektista

Tyhjää täynnä...

Mikä ihme tuo valkoinen rima on? Osaako joku kertoa?

maanantai 4. toukokuuta 2009

OMG OMG OMG!

Löysin Huippumalli haussa-ohjelman kautta Niken id-sivuille ja ääääk!! Heti kun saan ekan kesätyöpalkkani niin tilaan uudet treenipopot ja kassin! Niin siistii.


Popot - tossa edessä lukee oranssilla Petra

Ja tässä veska, iik en kestä! Matchinks!

Niin nyt siis odotellaan kesäkuun palkkaa...




Abracadabra!

Nälkä ja jääkaapista löytyy vain sekalaisia elintarvikkeita. Ratkaisu:


Ruma, mutta maukas kanapasta pestosta, punasipulista, tomaatista, valkosipuli Creme Bonjourista ja niin, kanasta. Ruma on maukasta.

On muuten mielenkiintoisia nämä 1809 ohjelmat, pikku hiljaa palautuu mieleen historian tunnilla opitut asiat. Näyttelijät on tosi hyviä ja ihan mielenkiintoisia haastattelujakin on saatu mukaan. Saa nähdä mitä syksyllä tuomiokirkossa tapahtuu.

No nyt alkaa ahdistaa

Vappu tuli ja meni, sen vietin auringonpaisteessa hankkien rusketusraitoja ja lihoen ehkä miljoona kiloa. Se huono puoli leipomisinnossa on, että sitten ne valmiit tuotteet pitää myös syödä. Just laitoin ison kasan voileipäkakkua ja muita herkkuja roskiin ja sain hirveän huonon omantunnon. Musta on niin väärin heittää hyvää ruokaa pois kun muualla maailmassa ihmiset näkevät nälkää. Niin hyvin mut on pienenä peloteltu, että vieläkin saan kylmiä väreitä :/

Nyt siis alkaa viimeinen puristus ennen Florajubbea; en edes uskalla ajatella mitä kaikkea mun pitää seuraavan kahden viikon aikana tehdä. Tähän kun lisätään kandin viimeistely ja kasa koulutehtäviä niin hermoromahdus ei ole kaukana.



Ennenkuin käyn toisen case-tekstin kimppuun varaan ajan TYA:an - ei näitä kynsiä kestä kukaan.

Edit// nyt hemmotellaan kunnolla, varasin myös kasvohoidon, en tosin Tyaan vaan Päivänsäteeseen tähän Kaskenmäkeen. En uskalla antaa naamaani opiskelijoiden käsiteltäväksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...