lauantai 31. tammikuuta 2009

Myötähäpeää

Nää Euroviisut ei ihan selvästi ole Suomen juttu...

Vaikka Suomessa osataan kyllä tehdä hyvää musiikkia, niin miten on mahdollista, että juuri nämä biisit ja "artistit" kilpailevat Suomen edustamisesta?! Ihan kiva olis, jos vetäisivät edes nuotilleen... *headdesk*

Oi, no ovat sentään panostaneet väliaikaohjelmaan! ;) Pakko sanoo, että tuo kilpa-aerobic on aika hienoa eikä Hunkseissakaan mitään vikaa ollut.

Aurinkoinen talvilauantai

Huh, oliko sitten ihan pakko jäädä Sibbelle roikkumaan aamukuuteen...? Oli kuitenkin kivat sitzit, päällä uusi Rooman Benettontoppi, musta hame ja Thaimaan lempparikengät (olin tyytyväinen outfittiin, täytyy myöntää!), käytiin Marinalla etko-skumpalla ja kauhukseni huomasin kuuluvan Floran ÄJM-jengiin (Äldre Jåmande Medlem), joka välttämättä haluaa istua just oman porukan kanssa ja aiheuttaa siksi sekasortoa ennen sitzin alkua, joka sitzin aikana metelöi ja keksii omaa kivaa ja loppuen lopuksi hengaa kansliassa sen saman porukan kanssa... eiei, apua, en tahdo ÄJMäriksi :(

Illan paras: http://www.youtube.com/watch?v=-k9tC5TZEGQ
Isänmaan toivot - Antti unelmoi oluesta - jaha, no nyt jumiuduin Youtubettamaan Isänmaan toivoja, ihan parhautta!

No, eilen sain kuitenkin sen verran aikaan, että kävin hakemassa Kauppakorkealta pinon kandikirjoja. Bikeen en ehtinyt ja se vähän harmittaa. Olis tullu aika kiire sitten sitzeille. Tänään otan iisisti, huomenna voisi jo harkita pumppia.

Tänään aamupäivä lähti mukavasti käyntiin lehdenlukusessiolla, nyt kun kummitäti on tilannut mulle pätkän vkl-Hesaria niin leppoisasti menee parisen tuntia lukiessa läpi HBL, Volt ja Hesari. I <3>

Tuskin saan mitään koulutehtäviä tänään aikaiseksi niin seuraava projekti onkin imuroiminen. Sain myös kutsun Amandalle Mamma Mia-leffaa katsomaan ts. perus krabbispaketti= Leffa + Pizza + Löhöilyä i kvadrat. Tämä tosin tarkoittaa sitä, että mun pitää talsia kauheessa pakkasessa Amandalle mutta ehkä mä selviän.

torstai 29. tammikuuta 2009

Viikonlopun odotusta

Torstait on aina jotenkin tylsiä ja mitäänsanomattomia päiviä. Sitä vain odottaa viikonloppua eikä saa mitään aikaan.

Väänsin itseni kuitenkin sängystä kandiluennolle huomatakseni, että olen ainoa luokassa. Onneksi 10 min päästä paikalle saapui yksi kurssikaverini, eikä kirjaston tädin (jonka piti kertoa tiedonhausta) tarvinut vetää esitelmäänsä tyhjälle salille. Lounaan jälkeen kipitin YTHS:lle hakemaan reseptiä ja siitä toiselle luennolle, joten tämän päivän kävelykiintiö tuli täytettyä.

Illalla kävin vielä pumpissa hakemassa reippaan olon ja tällä kertaa tuntuikin, että kohta vois alkaa lisäilemään painoja tiettyihin lihasryhmiin. Kivaa tuntea kehittyvänsä! Huomenna meinaan ehtiä bikeen ennen sitziä!

Asukin on huomiselle jo valittu, Benettonin kultainen toppi, jonka ostin Roomasta ja ehkäpä voisin jopa laittaa mustan hameen sille seuraksi. Saa nähdä millä tuulella olen huomenna, voi olla, että päädyn taas tylsiin farkkuihin ihan mukavuussyistä :) Tosi kiva muuten sitzailla taas kuorotyyppien kanssa, viime kerrasta onkin jo mooonta kuukautta. Ainakin 2.

Päivän + : Oranssi VW-paku jostain 70-luvulta, very retro! Bongattu Itäiseltä pitkäkadulta iltapäivällä
Päivän biisi: Kevin Rudolf feat. Lil Wayne - Let it Rock, Lil Wayne on just huippu!

keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Sijaistoimintoako?


Kun yrittää ahkerasti vältellä koulutehtäviä ja kandia niin keksii itselleen mitä mielenkiintoisempia sijaistoimintoja. Kuten nyt tämä blogi... Pitkän LiveJournal-periodin jälkeen sain inspiraation aiemmin iltapäivällä ja päätin aloittaa blogin täällä Blogspotissa! Alkoi myös tuntua siltä, että Facebookin status-päivitys ei ihan riittänyt kirjoittamistarpeeni tyydyttämiseen, ehkäpä tämä sitten toimisi!

Mietin ensin, millä kielellä kirjoittaa - päädyin kuitenkin suomeen, onhan se äidinkieleni. Tosin voi olla, että päivittelen joskus myös toisella kotimaisella kun sitä kuitenkin tulee käytettyä ehkä enemmän kuin suomea, itseasiassa.

Tänään näin pitkästä aikaa Heidiä. Vaihdettiin kuulumisia Coffee Housessa ja sain kuulla Heidin ja Villen Uuden Seelannin matkasta.
Heidiä oli tosi kiva nähdä, toivottavasti saadan aikaiseksi uusi treffi pian, kuvien kanssa! Hauska huomata, että vaikka ei olla nähty pitkään aikaan niin juttu luistaa kuten ennenkin :)

Mutta kylläpä iski taas matkakuume tarinaa kuunnellessa, ehkä sitä kuitenkin jaksais odottaa elokuuhun... Silloin Florakören matkailee Italiassa kuoron 65 vuotista taivalta juhlistaen. Sitä matkaa odotan, Italia elokuussa... Rooma... <3
Tykästyin kovasti siihen kaupunkiin nyt tammikuun matkalla ja ihan varmasti palaan sinne vielä monta kertaa. Pitänee kai alkaa opiskella italiaa seuraavaksi!


Pietarinkirkko aamuauringossa

Muuten päivä on mennyt erittäin arkisesti, aamulla saksaa (Ich will wieder Deutsch sprechen können!) käynti Sibbellä, koulutöiden kirjoittamista, BodyJam ja nyt MadMen sekä CSI boksilta.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...